elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detinguda la parella de l'home que va matar a un altre a Alzira per una plaça d'aparcament

Detinguda la parella de l'home que va matar a un altre a Alzira per una plaça d'aparcament
  • Se l'acusa d'induir al seu nuvi a l'agressió que va resultar mortal

La Policia Nacional ha informat de la detenció de la parella de l'home que va matar a un altre a Alzira per una plaça d'aparcament.

Segons ha informat la delegada del Govern, Pilar Bernabé, li l'acusa d'induir al seu nuvi a l'agressió que va resultar mortal.

Pel que sembla esta dona era la conductora del vehicle que va mantindre una discussió amb el finat per una plaça d'aparcament, reservada a minusvàlids.

Posteriorment, ella i la seua parella van tornar al lloc i van esperar a l'altre conductor, que va resultar greument ferit per un colp de l'agressor i va acabar morint a l'hospital.

Per això, la parella passarà a disposició judicial en les pròximes hores i el Grup d'Homicidis de la Brigada Provincial de Policia Judicial de València prosseguix amb les seues investigacions a l'home, de 37 anys i nacionalitat colombiana, i la dona, equatoriana de 26 anys.

L'assassinat és Félix Oltra, de 62 anys, una persona molt coneguda en el municipi en participar en la vida social en associacions com la Coral Polifònica.

L'home va rebre un fort colp, caient a terra i havent de ser ingressat a l'hospital en estat crític, on va morir.

Pujar