elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Consell d’Esports es reuneix per conéixer la situació del Fontana Mogort

El Consell d’Esports es reuneix per conéixer la situació del Fontana Mogort
  MÉS FOTOS
  El Consell d’Esports es reuneix per conéixer la situació del Fontana Mogort - (foto 2)
  El Consell d’Esports es reuneix per conéixer la situació del Fontana Mogort - (foto 3)

  S’ha reunit el Consell Municipal d’Esports per tractar diferents temes relacionats amb l’àmbit esportiu municipal. El més candent dels temes ha estat la situació de les obres del poliesportiu municipal Fontana Mogort. A la reunió ha assistit l’arquitecte municipal, Miguel Vila, per explicar quins han sigut els motius del retràs en els treballs de substitució del sostre d’esta instal·lació esportiva.

  El regidor d’Esports, Fernando Pascual ha mostrat la seua preocupació amb esta obra, ja que segons ha manifestat el mateix edil “No crec que en el que queda de legislatura vejam acabat el Fontana Mogort”

  Els clubs alzirenys van poder fer les preguntes que consideraven a l’arquitecte municipal, el qual van respondre als dubtes dels assistents.

  A la reunió també es va parlar d’altres temes com l’augment en el pressupost de 2023 d’un 10% en les subvencions als clubs, l’increment d’un 50% a l’esport femení i també d’un increment considerable en el manteniment de les instal·lacions esportives.

  La presentació de la Memòria de Gestió del Departament d’Esports de l’any 2022 va ser altre punt que es va tractar, així com la Carrera de la Dona 2023 i el Campionat d’Espanya d’Halterofília.

  Pujar