elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els centres educatius d’Alzira inicien el curs 2019-2020

Els centres educatius d’Alzira inicien el curs 2019-2020
  MÉS FOTOS
  Els centres educatius d’Alzira inicien el curs 2019-2020 - (foto 2)

  Els centres educatius d’Alzira obrin hui les portes a l’alumnat que acudirà al llarg de l’any a les seues aules i que s’incorporarà gradualment depenent del tipus d’ensenyament, a partir de hui.

  L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i la regidora d’Educació, Maria Calvo, junt amb altres regidores de la corporació i els tècnics del departament han visitat hui quatre centres per a donar la benvinguda a l’alumnat i professorat. Com ja és costum des de fa 4 anys, l’Ajuntament ha fet entrega d’un calendari escolar per a cada aula i un llibre d’Alzira per a les seues biblioteques.

  En primer lloc, han estat al Col·legi Ausiàs March, a continuació a l’Escoleta Infantil Municipal Llepolies, el Col·legi Pintor Teodor Andreu i finalment a l’Institut Murta de Tulell. “Ha estat una jornada, sense incidències, en què hem pogut vore moltes cares il·lusionades, tant de les criatures com de les seues famílies i docents. El millor de la vida són els xiquets, així que encetem este curs amb optimisme i treballem conjuntament famílies i professorat per a poder ajudar-los”, ha manifestat Diego Gómez, alcalde de la ciutat.

  Des del passat dilluns 2 de setembre, el professorat dels centres educatius de la ciutat d’Alzira està incorporat als seus llocs de treball per fer front a nous projectes i noves activitats que complementen les matèries habituals a les aules, amb l’objectiu que xiquets i xiquetes de totes les edats disfruten del seu temps d’estudi, aprenent i experimentant tot allò que fomente la seua creativitat. Així i tot, encara queden algunes vacants que s’espera que es cobrisquen des de Conselleria, esta mateixa setmana.

  La regidora d’Educació i Infància de l’Ajuntament d’Alzira, Maria Calvo, ha manifestat que “Hem estat en contacte amb la direcció dels centres per a conéixer de primera mà les seues necessitats, activitats i projectes i per a posar al seu abast les eines que disposa l’Ajuntament per a poder oferir una educació de qualitat, actual i innovadora”.

  Els mesos d’estiu també han sigut actius als centres, en què la Regidoria d’Obres i Serveis Públics, que dirigix Fernando Pascual, ha portat a terme obres de condicionament de les instal·lacions amb treballs de manteniment, poda o reparacions a tots els centres de la ciutat.

  A més, s’han portat a terme actuacions més importants com:

  - La substitució del subministrament elèctric al Col·legi Lluís Vives i a l’Ausiàs March, dins del programa Edificant de la Generalitat Valenciana.

  - Reforma de lavabos i cuines de les Escoles Infantils Infants i Llepolies, dins del Pla de Millora d’Espais Educatius de la Diputació de València.

  - Substitució de finestres del col·legi Alborxí, dins del Pla Municipal de Manteniment d’Escoles d’Infantil i Primària de la Diputació de València.  

  Pujar