elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El cementeri municipal d'Alzira comptarà amb un segon grup nínxols prefabricats

El cementeri municipal d'Alzira comptarà amb un segon grup nínxols prefabricats
  MÉS FOTOS
  El cementeri municipal d'Alzira comptarà amb un segon grup nínxols prefabricats - (foto 2)
  El cementeri municipal d'Alzira comptarà amb un segon grup nínxols prefabricats - (foto 3)
  El cementeri municipal d'Alzira comptarà amb un segon grup nínxols prefabricats - (foto 4)

  El cementeri municipal d’Alzira comptarà amb un segon grup de nínxols prefabricats i respectuosos amb el medi ambient i executat segons als ODS de l’Agenda 2030. A més s’ha comprovat que la seua construcció i execució siga més ràpida.

  Es tracta de vint-i-quatre nínxols dobles i la seua urbanització circumdant, situats en la zona contemporània del cementeri.

  El grup presenta una façana principal, desenvolupat en quatre tramades amb nínxols dobles. La solució constructiva es resol per mitjà de fonamentació superficial formant un engraellat de bigues de fonamentació unides de manera monolítica sobre la qual s'assenten els nínxols prefabricats de formigó que defineixen la tramada.

  Les façanes principals es resolen mitjançant pilastres que sobreïxen de la línia de façana executades amb rajola caravista i pilastres reculades revestides seguint el mateix disseny que en actuacions prèvies. La coberta es resol amb llosa prefabricada de formigó blanc i visera alleugerida en definició de la rematada superior de façana.

  El regidor de Serveis Urbans i Obres Públiques, Fernando Pascual, ha manifestat que “el cementeri municipal compta amb disponibilitat de nínxols, panteons i columbaris, però som conscients que cal ampliar els llocs disponibles. A més es segueix treballant en este tipus de nínxols prefabricats, ja que amb esta construcció se segueixen els objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030”.

  Pujar