elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El cementeri municipal compta amb nous níxols que incrementaran en 128 als ja existents

El cementeri municipal compta amb nous níxols que incrementaran en 128 als ja existents
  MÉS FOTOS
  El cementeri municipal compta amb nous níxols que incrementaran en 128 als ja existents - (foto 2)
  El cementeri municipal compta amb nous níxols que incrementaran en 128 als ja existents - (foto 3)

  El cementeri municipal d’Alzira compta amb cent vint-i-huit nous nínxols dobles i dos nínxols triples situats en la zona contemporània. El sector que ocupa la nova ampliació del cementeri se li ha assignat en nom de ‘Grup Cavall Bernat’.

  El disseny i localització del nou grup de nínxols s'orienta amb les façanes principals cap a l'est i oest, i perpendicular als grups anteriorment construïts de ‘Pla de la Murta’ i ‘Tallat Roig’ amb la intenció de crear un vial que en un futur connecte transversalment el cementeri amb els grups de nínxols situats en la zona d'ampliació.

  El grup de nínxols es defineix arquitectònicament per formes, textures i colors similars als de recent construcció fins i tot manté la seqüència constructiva dels conjunts que els emmarquen i defineixen. Les formes més significatives en el disseny proposat són les cobertes amb els alers en volada formats per lloses de formigó prefabricat de color blanc, amb buits recolzats sobre els murs de càrrega que formen el conjunt de la construcció.

  L’obra ocupa una parcel·la de 519 m² i s’han invertit un total de 256.027,11 euros.

  El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha manifestat que “Des de l’Ajuntament d’Alzira seguim millorant la instal·lació del cementeri municipal adaptant-lo a les necessitats de la ciutat. En esta ocasió hem augmentat el número de nínxols amb la previsió de seguir donant servei a la ciutadania alzirenya”.

  Pujar