9 de desembre de 2019 9/12/19

El campionat aleví de natació se celebra este cap de setmana a Alzira

El campionat aleví de natació se celebra este cap de setmana a Alzira - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El campionat aleví de natació se celebra este cap de setmana a Alzira - (foto 2)

  300 dels millors nadadors i nadadores alevins de la Comunitat Valenciana buscaran este cap de setmana en la piscina coberta d’Alzira el títol autonòmic i la classificació per al campionat d’Espanya.

  Hui s’ha presentant en roda de premsa el campionat a l’Ajuntament d’Alzira. A l’acte han assistit l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, el president de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana, Marco Rivera, i el president del Club de Natació Trencaones, Raúl Ull.

  Dels 300 nadadors, 14 pertanyen al club de natació Trencaones Alzira, entre els quals destaquen Júlia Cardona i José Luis de la Vara Pulido. “Josep Fayos, Santi Cabo, Lucas López, Pau Brines i Maia lardeur també presentaran batalla per a intentar aconseguir la mínima”, ha comentat el president del club alzireny, Raúl Ull.

  El president de la Federació Valenciana, el dos voltes olímpic Marco Rivera, ha indicat que la designació d’Alzira “és un premi a l’excel·lent treball que s’està realitzant des de la capital de la Ribera Alta en sols tres anys d’existència”.

  Rivera ha afegit que “esta instal·lació recull totes les condicions per a allotjar altres proves. Des de la nova directiva de la Federació volem que les competicions es desenvolupen en diferents piscines de la Comunitat, no sempre en les mateixes que pertanyen a grans ciutats i potents clubs”.

  L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha celebrat que Alzira “aculla una prova d’esta importància en un esport que aporta tants beneficis a la salut de les persones”. D’altra banda, demana disculpes als usuaris habituals perquè la piscina no podrà utilitzar-se durant un dia i mig.

  Les proves es desenvoluparan el dissabte de 15.30 a 20.30 h i el diumenge de 8 a 14 h i de 15 a 20.30 h.

  Júlia Cardona, una ferma promesa

  L’alzirenya Júlia Cardona és la més prometedora nadadora del club alzireny. Amb 12 anys ja té una de les 25 millors marques d’àmbit nacional de 100 metres papallona.

  El club alzireny s’està convertint en una referència d’àmbit autonòmic.

  En només tres anys compta amb 90 xiquets i xiquetes i també 67 màsters.

  “El bon treball està veient-se reflectit en el fet que s’apunten amb nosaltres nadadors d’altres localitats de la comarca”, ha comentat Ull.

   

  ocultar
  El campionat aleví de natació se celebra este cap de setmana a Alzira
  Pujar