elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alzira s’il·lumina un any més per Nadal

Alzira s’il·lumina un any més per Nadal
  MÉS FOTOS
  Alzira s’il·lumina un any més per Nadal - (foto 2)

  Alzira comptarà un any més amb les tradicionals llums nadalenques que decoraran les principals vies de la ciutat, així com altres zones perifèriques.

  En total està previst engalanar un total de vint-i-nou carrers i places, amb més de 120 arcs, cartells lluminosos, cometes, garlandes i també postes amb motius nadalencs en l’Avinguda dels Sants Patrons que substituiran als arcs lluminosos d’anys anteriors. El canvi ve propiciat per evitar el dany als fanals que provoca la força del vent.

  «La finalitat de la il·luminació es promoure i dinamitzar el sector comercial de la ciutat, enguany amb més motiu que mai davant la situació que travessem  derivada de la crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19», ha manifestat Fernando Pascual, regidor de Serveis Urbans de l’Ajuntament d’Alzira. 

  Està en marxa tot els procés per tal d’agilitzar el muntatge de l’enllumenat per a poder procedir a l’encesa de la decoració nadalenca com més prompte millor, una il·luminació que estarà activa fins al dia de Reis.

  «Ja que les activitats associades al Nadal que venien desenrotllant-se en la via pública no van a ser com fins ara, degut a les restriccions sanitàries, un anys més anem a comptar amb el color de les llums de Nadal en una gran part de la nostra ciutat», ha matisat Pascual.     

  Pujar