elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alzira recull en tres mesos 200.000 taps als Cors solidaris a favor del memorial Nacho Barberà

Alzira recull en tres mesos 200.000 taps als Cors solidaris a favor del memorial Nacho Barberà

    200.000 taps de plàstic s’han recollit als cors solidaris instal·lats al carrer Benito Pérez Galdós i l’altre al parc de Pere Crespí, una iniciativa solidària que no ha cessat amb el suport del veïnat alzireny.

    Els taps recollits possibiliten una ajuda anual de 2.000 euros per a la investigació de la mort sobtada que porta a terme l’Institut d’Investigació Sanitària La Fe, a càrrec de l’empresa local Clear Pet, encarregada de la gestió dels taps per a donar-los una nova utilitat. Este és l’acord al què va aplegar el director gerent de l’empresa amb la Regidoria de Serveis Urbans.

    El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha manifestat: “Alzira és solidària, i ho demostra amb el simple gest de dipositar taps als cors solidaris. Amb l’ajuda de tots s’aconseguixen dos grans objectius, ajudar a la investigació de la mort sobtada que impulsà des de fa uns anys el Memorial Nacho Barberà i reciclar, ja que s’evita que els taps es dipositen en altres contenidors diferents dels del plàstic”.

    Pujar