elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alzira multarà amb 3.000 euros a qui se’ls sorprenga dipositant deixalles o enderrocs en els abocadors il·legals

Alzira multarà amb 3.000 euros a qui se’ls sorprenga dipositant deixalles o enderrocs en els abocadors il·legals
  MÉS FOTOS
  Alzira multarà amb 3.000 euros a qui se’ls sorprenga dipositant deixalles o enderrocs en els abocadors il·legals - (foto 2)
  Alzira multarà amb 3.000 euros a qui se’ls sorprenga dipositant deixalles o enderrocs en els abocadors il·legals - (foto 3)
  Alzira multarà amb 3.000 euros a qui se’ls sorprenga dipositant deixalles o enderrocs en els abocadors il·legals - (foto 4)
  Alzira multarà amb 3.000 euros a qui se’ls sorprenga dipositant deixalles o enderrocs en els abocadors il·legals - (foto 5)
  Alzira multarà amb 3.000 euros a qui se’ls sorprenga dipositant deixalles o enderrocs en els abocadors il·legals - (foto 6)

  FOVASA, empresa concessionària de la retirada del fem i la neteja a Alzira, junt a la Regidoria de Serveis Urbans estan realitzant la neteja dels abocadors il·legals del terme municipal.

  La irresponsabilitat d’alguns ens avoca a tindre que realitzat este tipus d’accions per tal d’acabar en la insalubritat i mala imatge dels abocadors. «No ens cansarem d’insistir en el fet que el lloc on dipositar allò que ja no necessitem de manera gratuïta, còmoda i amb un ampli horari entre setmana i els caps de setmana és l’Ecoparc.»

  Esta dolenta situació depén de totes i tots per tal de revertir-la, per això Fernando Pascual, regidor encarregat de l’àrea de Serveis Urbans, demana la col·laboració ciutadana i anuncia que als incívics i desaprensius que se’ls sorprenga dipositant qualsevol classe d’enderrocs o deixalles en un abocador incontrolat seran sancionats amb 3.000 euros de multa, tal com es contempla en l’ordenança municipal que així ho regula.

  Cal incidir i recordar una vegada més que des del 2008, un reial decret exigix el tractament de tots els desaprofitaments d’obra per gestors autoritzats, empreses que deuen prioritzar el reciclatge en el cas d’obres de gran magnitud. Si el que ens ocupa és una obra domèstica, podem nosaltres mateix dipositar els enderrocs en l’ecoparc, el lloc destinat per a tal finalitat. 

  Fernando Pascual insistix en la necessitat de reciclar, utilitzant l’Ecoparc, ja que  com més reciclem, menys paguem. Cada vegada que diposites deixalles o enderrocs en l’ecoparc acumules punts que revertixen en descomptes en el teu rebut de la taxa de reciclatge.

  Pujar