elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alzira inverteix 60.000 euros al Pla d'Estalvi Energètic de l'enllumenat al casc urbà

Alzira inverteix 60.000 euros al Pla d'Estalvi Energètic de l'enllumenat al casc urbà - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Alzira inverteix 60.000 euros al Pla d'Estalvi Energètic de l'enllumenat al casc urbà - (foto 2)
  Alzira inverteix 60.000 euros al Pla d'Estalvi Energètic de l'enllumenat al casc urbà - (foto 3)
  Alzira inverteix 60.000 euros al Pla d'Estalvi Energètic de l'enllumenat al casc urbà - (foto 4)

  La Regidoria de Serveis i Obres Públiques continua treballant en una de les sues prioritats: l'estalvi d'energia. Per això s'ha procedit a instal·lar de les noves peretes als fanals de diversos punts del nucli urbà, concretament als carrers General Prim, Piletes, Estret, Doctor Nicolás Bas, Méndez Núñez, Hernán Cortés, Ramón y Cajal, Sant Francesc i Figueres. Les peretes compten amb la tecnologia Led més avançada, la qual cosa implica que amb una menor potència es consumisca menys energia i es disfrute d'una major lluminositat.   

  Esta iniciativa s'emmarca dins del programa d'Inversions Financerament Sostenibles 2018, que va concedir la Diputació de València a l'Ajuntament d'Alzira, i que suposa una inversió de 60.000 euros.

  El regidor responsable de l’àrea, Fernando Pascual ha manifestat que “amb estes mesures es pretén implantar progressivament la tecnologia Led als fanals del casc urbà, amb l'objectiu de donar prioritat a este tipus de peretes i en detriment de les usades en l'actualitat, la qual cosa ens du a un important estalvi d'energia i a una major qualitat llumínica a la nostra ciutat”.

  Pujar