elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alzira inicia les obres d’adequació per millorar l’accessibilitat a l’exterior del cementeri municipal

Alzira inicia les obres d’adequació per millorar l’accessibilitat a l’exterior del cementeri municipal

    Com va anunciar anteriorment el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, una vegada finalitzades les festes dedicades a Tots Sants, s'han iniciat les obres d'adequació a l'exterior del cementeri municipal per millorar l'accessibilitat al recinte i adaptar els accessos per tal que la celebració dels soterraments siga més còmoda per a les famílies, delimitant una zona per a estos i, al mateix temps, afavorint també l'accés al recinte de qualsevol persona, independentment de les seues limitacions físiques.

    El projecte contempla la total rehabilitació de l'espai exterior enfront de l'edifici principal, on està previst ubicar la sala d'acomiadament de difunts i les noves oficines d'atenció al públic. Una altra de les mesures que s'han d'adoptar és la implantació de nou paviment a tota la superfície a més d'instal·lar arbratge que millore la seua imatge. També s'adaptaran els banys per a persones de mobilitat reduïda, que a hores d'ara no hi ha a l'edifici.

    El regidor de l'àrea responsable, Fernando Pascual, ha declarat al respecte: "El cementeri municipal és un edifici que, en els últims temps, ha tingut diverses actuacions, tant de construcció com de millora de serveis o vigilància i en la mateixa línia continuarem treballant per tal de dignificar un espai dedicat a acomiadar els nostres familiars i amics. Amb les últimes actuacions hem fet una inversió de quasi 50.000 euros, que inclouen una sèrie d'actuacions importants, com l'adequació de la sala d'acomiadament, però també pensem que l'accés a l'edifici i altres mesures han sigut i són necessàries. Treballem per millorar la nostra ciutat i els nostres edificis formen part d'esta".

    Pujar