elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alzira Impulsara un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el corredor de motociclisme David Sanchís

Alzira Impulsara un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el corredor de motociclisme David Sanchís
  MÉS FOTOS
  Alzira Impulsara un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el corredor de motociclisme David Sanchís - (foto 2)
  Alzira Impulsara un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el corredor de motociclisme David Sanchís - (foto 3)
  Alzira Impulsara un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el corredor de motociclisme David Sanchís - (foto 4)

  Este matí el regidor d'Esports, Fernando Pascual, juntament amb el tècnic Enric Taronjer, s'han reunit amb el pilot de motociclisme David Sanchis, que pertany a l'equip de MV Agusta Forward. Per a comentar que ha tingut la seua primera oportunitat mundial: debutant en Moto2 en la penúltima cita de 2022, concretament en carrera del GP de Malàisia.

  David Sanchís, Nascut a Alzira, és un dels productes del viver Bressol de Campions, competint en diversos campionats nacionals fins a arribar a l'antic CEV Moto3 en 2013. En 2016 passa després a Moto2, mentre que a partir de 2018 li trobem en ESBK (subcampió en 2020), però en els últims anys també ha competit en el Campionat del Món de Resistència. Recentment va participar en dues carreres en la categoria Júnior GP, Moto2, amb els colors de MV Agusta Forward.

  Des de l'àrea d'Esports, li hem oferit la nostra col·laboració com a esportista d'Elit de la nostra ciutat. “Impulsarem un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el corredor alzireny de motociclisme, perquè puga contribuir a la visibilització, promoció i enriquiment de la població”

  Fernando Pascual, considera que d'aquesta manera, l'Ajuntament continuarà fent costat a esportistes del municipi, amb la finalitat que puguen aconseguir el desenvolupament dels seus objectius esportius. Hem de recordar que David, es va iniciar en el món de les dues rodes pel seu pare, mecànic i apassionat del motociclisme.

  Pujar