elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alzira facilitarà tovalletes higienitzants indi-viduals als hostalers que ho sol·liciten

Alzira facilitarà tovalletes higienitzants indi-viduals als hostalers que ho sol·liciten

  Des de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Alzira s’ha realitzat un esforç per tal d’ajudar els hostalers de la ciutat en estos temps en què cal ser més cautelosos que mai i complir amb unes estrictes mesures d’higiene per tal de fer front a la pandèmia de la Covid-19.

  La iniciativa sorgida des de Turisme és la de facilitar als bars i restaurants d’Alzira que ho sol·liciten un lot de tovalletes higienitzant d’un sol ús, amb el lema Alzira, Turisme Responsable, per a contribuir a complir les normes sanitàries i ajudar el sector hostaler en estos temps d’incertesa.

  Tot aquell bar o restaurant alzireny que desitge rebre les tovalletes deu sol·licitar-ho abans del 10 de novembre en el correu turisme@alzira.es aportant el nom de l’establiment i l’adreça.

  Finalitzat el termini de sol·licitud, es farà el repartiment. «Des de la Regidoria de Turisme volem posar-nos al costat dels nostres hostalers per tal d’ajudar-los a fer front als efectes de la crisi de la Covid-19. Amb esta iniciativa contribuïm a garantir la seguretat dels clients i treballadors d’un dels sectors més castigats per la pandèmia mundial, a la qual estem entre totes i tots tractant de combatre», manifesta la regidora encarregada de l’àrea de Turisme, Isabel Aguilar.

  Alzira és una ciutat de servicis que rep a diari la visita de veïns d’altres localitats per tal de realitzar els seus tràmits burocràtics, amb la qual cosa l’activitat hostalera en essencial a l’hora de desdejunar, esmorzar o prendre un café és per eixe motiu que volem cooperar en el sector per tal de facilitar-los el desenvolupament de la seua activitat, que contribuïx a donar una imatge acollidora i amable de la localitat.   

  Pujar