elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alzira dóna suport a les peticions de nous cicles de formació professional

Alzira dóna suport a les peticions de nous cicles de formació professional

    Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, i Carmina Peris, cap d'estudis del Centre Públic Integral de Formació Professional Lluís Sunyer, han mantingut hui una reunió en què s'han traslladat les noves peticions de mòduls formatius de la nostra ciutat, per millorar la formació de les treballadores i treballadors i oferir més qualificacions professionals.

    Des de l'institut s'ha sol·licitat a Conselleria la impartició del cicle formatiu d'Indústries Alimentàries, el reforç en el cicle formatiu d'Assistència a la Direcció, dins la branca d'Administració i Finances, i la possibilitat d'oferir els mòduls de tècnic agrícola. Des de la regidoria s'ha agafat el compromís de donar suport a aquestes peticions i oferir instal·lacions municipals i treballar la col·laboració empresarial.

    Des de l'Ajuntament i el CPIFP Lluís Sunyer es valoren aquests cicles com una petició necessària per a millorar el nostre teixit productiu, oferir nous mercats de treball i reforçar les nostres PIMES, donada la falta de mòduls formatius en aquests àmbits a la nostra ciutat i a la Ribera, on destaquen els sectors econòmics lligats a l'agricultura i la industria agroalimentària.

    Pujar