elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alzira continua amb la campanya de conscienciació per a reciclar matèria orgànica

Alzira continua amb la campanya de conscienciació per a reciclar matèria orgànica
  MÉS FOTOS
  Alzira continua amb la campanya de conscienciació per a reciclar matèria orgànica - (foto 2)
  Alzira continua amb la campanya de conscienciació per a reciclar matèria orgànica - (foto 3)

  La regidoria de Serveis Urbans posa en marxa de nou la campanya informativa, a peu de carrer, sobre la importància de reciclar matèria orgànica al contenidor marró. Es pretén conscienciar per tal de separar la matèria orgànica del fem que es genera a l’àmbit domèstic.

  La campanya compta amb informadores cíviques que recorreran diferents punts d’Alzira per ajudar a la ciutadania en matèria de separació en origen a més de resoldre dubtes. Ja s’ha informat al mercat ambulant dels dimecres, a la plaça Major i al parc Pere Crespí. A més es visitarà el parc de l’Alquenència al carrer Gabriela Mistral, el parc de les Bases i a la zona de la Biblioteca.

  Cal recordar que la bossa de l’orgànic s’ha de tirar al contenidor marró ubicat als llocs habituals, junt a la resta de contenidors. A més es recomana la utilització de bosses biodegradables per a este tipus de reciclatge orgànic.

  El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual ha destacat que “Amb campanya informativa i de conscienciació ajudem a quer cada vegada siguem més aplicats a l’hora de cuidar el nostre entorn, ser responsables amb la sostenibilitat i fer de la nostra ciutat una ciutat agradable, neta, moderna i que mira cap al futur. Alzira treballa així, cada vegada més, els objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030”.

  Pujar