12 de novembre de 2019 12/11/19

Alzira comptarà en un nou punt de recàrrega de vehicles elèctrics al parc Pere Crespí

Alzira comptarà en un nou punt de recàrrega de vehicles elèctrics al parc Pere Crespí - (foto 1)
  • Que Alzira siga una ciutat del segle XXI passa per apostes com esta que acaben convertint-la a més en una localitat accessible, sostenible i que continua avançant des del punt de vista tecnològic

MÉS FOTOS
Alzira comptarà en un nou punt de recàrrega de vehicles elèctrics al parc Pere Crespí - (foto 2)

La Regidoria d’Obres i Serveis Públics té previst habilitar al parc Pere Crespí un nou punt de recàrrega gratuït a Alzira que comptarà amb un punt de connexió. El primer d’estos pals de recàrrega semiràpids per a la recàrrega de vehicles elèctrics està instal·lat a la plaça del Regne.

Des de la Regidoria s’habilitarà l’espai al voltant del pal de recàrrega per a facilitar l’estacionament dels vehicles que vagen a utilitzar este servici; “El que pretenem és donar un pas més i incentivar entre la ciutadania l’aposta per este sistema menys contaminant”, segons el regidor Fernando Pascual.

Les característiques del nou punt de recàrrega seran iguals que les del ja existent a la plaça del Regne, una tensió de 400 v c. a, corrent de 32 A i una potència de 22 kW, amb quadre de proteccions elèctriques, senyalització i demarcació de l’espai per al seu ús.

“Que Alzira siga una ciutat del segle XXI passa per apostes com esta que acaben convertint-la a més en una localitat accessible, sostenible i que continua avançant des del punt de vista tecnològic, ja que encara que a poc a poc s’està imposant un canvi de tendència en el sector de l’automòbil i per tant des del consistori no podem més que afavorir els usuaris de vehicles elèctrics per tal que tinguen un servei d’estes característiques, i per tant contribuir a la no-emissió de gasos contaminants, la qual cosa és totalment positiva de cara a la preservació i cura del medi ambient”, ha assenyalat el regidor Fernando Pascual.  

ocultar
Alzira comptarà en un nou punt de recàrrega de vehicles elèctrics al parc Pere Crespí
Pujar