elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alzira compta amb informadores cíviques per a apropar al ciutadà les diverses campanyes impulsades des de la Regidoria de Servies Urbans

Alzira compta amb informadores cíviques per a apropar al ciutadà les diverses campanyes impulsades des de la Regidoria de Servies Urbans
  MÉS FOTOS
  Alzira compta amb informadores cíviques per a apropar al ciutadà les diverses campanyes impulsades des de la Regidoria de Servies Urbans - (foto 2)
  Alzira compta amb informadores cíviques per a apropar al ciutadà les diverses campanyes impulsades des de la Regidoria de Servies Urbans - (foto 3)
  Alzira compta amb informadores cíviques per a apropar al ciutadà les diverses campanyes impulsades des de la Regidoria de Servies Urbans - (foto 4)
  Alzira compta amb informadores cíviques per a apropar al ciutadà les diverses campanyes impulsades des de la Regidoria de Servies Urbans - (foto 5)

  L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Serveis Urbans, posa en marxa  l’acció de les informadores cíviques per tota la ciutat. Este matí s’ha presentat en la plaça de la Generalitat al personal encarregat de desenvolupar les successives campanyes.

  Alzira s’ha dividit en tres sectors que aniran rebent la visita de les informadores, que provenen del programa E-Covid impulsat per la Generalitat Valenciana.

  «L’equip es complementa amb sis persones més que s’encarregaran de desinfectar i netejar tot el mobiliari urbà per tal de mantindre en condicions higièniques elements com: contenidors, papereres, bancs, jocs infantils...», segons el regidor de l’àrea, Fernando Pascual.

  Esta activitat s’allargarà fins al pròxim mes de juny, per tant al llarg d’estos mesos les informadores assabentaran a la població de diverses campanyes.

  La primera gira entorn del Covid-19, a la que seguiran altres com l’obertura de la nova oficina de l’OMIC.

  Amo format, gos educat, per tal de conscienciar als propietaris de mascotes que l’entorn urbà no és el lloc on deixar els excrements.

  Arrepleguem, consistent en la utilització d’un número de telèfon on sol·licitar que passen pel nostre domicili per a retirar els trastos que ja no ens són útils.

  Taxa del tractament del fem.

  Campanya de reciclatge, per tal de conscienciar a la població en la necessitat d’utilitzar l’Ecoparc, amb el corresponent benefici medi ambiental i econòmic, ja que com més reciclem menys paguem en el nostre rebut.

  Beu aigua de l’aixeta, des de fa mesos l’aigua que ens aplega als nostres llars és totalment apta per al consum humà, la qual cosa ens pot ajudar a reduir considerablement la despesa anual en consum d’aigua embotellada.

  «La col·laboració de totes i tots és essencial per a que estes campanyes d’informació tinguen una important repercussió, ja que en definitiva el que perseguim és marcar unes pautes de convivència, bon consum, i animar a la ciutadania a no baixar la guàrdia en cap moment per a seguir plantant-li cara a la Covid-19», segons Fernando Pascual. 

  Pujar