elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alzira arreplega 27.000 kg de cartó comercial en el primer semestre de l’any

Alzira arreplega 27.000 kg de cartó comercial en el primer semestre de l’any
  MÉS FOTOS
  Alzira arreplega 27.000 kg de cartó comercial en el primer semestre de l’any - (foto 2)

  La Regidoria de Gestió Urbanística de l'Ajuntament d'Alzira va posar en marxa fa uns mesos una campanya informativa per tal de donar a conèixer els avantatges del servei gratuït de recollida de cartó per les zones comercials de la ciutat. Un servei que només es realitzava en alguns punts d'Alzira, per la qual cosa es va decidir ampliar-ho a tot el nucli urbà.

  Les xifres parlen per elles mateixes, ja que durant el primer semestre de 2017 s'han aconseguit arreplegar prop de 27.000 kg de cartó procedent dels comerços que s'han adherit a este servici d'arreplegada gratuïta amb actuacions tant de porta a porta, en contenidors o en servici especial.

  Segons declara Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, "prendre la decisió d'ampliar este servei a tot el casc urbà era una acció necessària, per afavorir a tots els comerços d'Alzira i al mateix temps, apropar totes les ferramentes i serveis que posa l'Ajuntament a l'abast del xicotet i mitjà comerç i en este cas per facilitar el tractament correcte del cartó d'embalatge que es genera al seu negoci. Des d'ací vull agrair a tots els comerciants que han participat en la campanya i continuen adherits als servici, la seua col·laboració, ja que entre tots ajudem a donar una bona visió del comerç de la ciutat ".

  Cal recordar a tots aquells comerços que vulguen fer ús d'este servei gratuït, que poden sol·licitar l'arreplegada de cartó comercial, al seu comerç, omplint un formulari amb les dades corresponents o cridant a l'Oficina d'Atenció del Servei de Neteja Viària i Recollida de RSU: 962417454, on també podran informar de com col·laborar correctament a l'hora de la recollida del cartó.

  El servei gratuït de recollida de cartó comercial serà de dilluns a dissabte a partir de les 14:00 hores. Els propietaris hauran de deixar el cartó a la porta del seu comerç, en tancar a migdia o a partir de l'hora establida.

  També es posa a disposició dels comerços un servei d'arreplegada especial de cartó, quan les dimensions o la quantitat de cartó siguen més grans de l'habitual. En este cas es demanaria l'arreplegada cridant al telèfon de FCC: 962417454.

  Pujar