elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Aguilar torna a salvar el concurs de mascletaes de les Falles d’Alzira

Aguilar torna a salvar el concurs de mascletaes de les Falles d’Alzira

    Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, ha mantingut una reunió de treball amb Jaume Bohigues, president de la Junta Local Fallera, per tal de tractar els punts més rellevants de cara a les Falles del 2019.

    Entre els acords als quals s'ha aplegat cal destacar l'acord adquirit entre Aguilar i Bohigues de garantir les set mascletaes del Concurs Nacional, entre el 13 i el 19 de març, que enguany tornaran a ser aèries, després del treball realitzat al llarg dels últims anys per tal que fora possible. Este pròxim dijous, 21 de febrer, a les 11 del matí, tindrà lloc en l'Ajuntament una roda de premsa, així com la signatura dels contractes per part de la regidora, el president de la Junta Local Fallera i els encarregats de les pirotècnies que faran les disparades.

    Altres acords aconseguits en la reunió han sigut la possibilitat de mantindre el casal propi de la Junta Local Fallera durant els dies de Falles, així com la subvenció per part d'Ajuntament i la Junta a totes les comissions falleres que no disposen de casal propi.
    "Com a regidora de Festes no puc admetre que una de les nostres manifestacions festives més rellevants es quede sense un dels emblemes més característics de la festa com són les mascletaes, per això he oferit al president de la Junta Local Fallera la possibilitat d'ajudar-lo per tal de garantir-les i Alzira no es quede sense la setmana completa d'espectacles pirotècnics", ha manifestat Aguilar.

    Pujar