elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 8.000 persones utilitzen les instal·lacions de la piscina coberta al mes de setembre

Més de 8.000 persones utilitzen les instal·lacions de la piscina coberta al mes de setembre

  Un total de 8.117 usuaris practiquen activitat física a les instal·lacions de la piscina municipal coberta. Tant la pròpia piscina com el gimnàs concentren la major part d’esportistes. Entre les activitats que es realitzen es troben les dirigides com són els cursets de natació, la natació escolar, climateri, fibromiàlgia, cursos multiús i cursos de pàdel; a més de les persones abonades que fan un ús individual d'esta infraestructura esportiva.

  Les persones que ho desitgen es poden apunta a l'oferta d'activitats que inclou cursets de natació per a xiquets i adults i també activitats terapèutiques, aiguagim o balneari urbà. La piscina segueix oferint gimnàs esportiu i activitats en sec com GAP, spinning, pilates, TRX, zumba, bootcam i aerojump.

  La Regidoria d'Esports manté la modalitat de passes combinats per tal de facilitar als usuaris la utilització variada de les instal·lacions de la forma més econòmica amb el passe d'or: amb accés a la piscina, gimnàs i balneari; passe de plata: accés a la piscina i gimnàs o piscina i balneari; passe de bronze: accés a la piscina.

  El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha manifestat que “A poc a poc tornem a la normalitat i això es pot observa amb l’increment de les persones que fan ús de les instal·lacions esportives com és el cas de la piscina coberta, que de nou va agafant el ritme prepandèmic” L’edil també ha afegit que “Cal tranquil·litzar als veïns i veïnes d’Alzira, per això vull remarcar que la pràctica de l’esport a Alzira és segura i compta amb totes les mesures necessàries enfront de la Covid-19”.

  Les instal·lacions estan obertes en horari ininterromput de dilluns a divendres de 7:00 a 22:00, dissabtes de 7:00 a 20:00 i diumenges de 8:00 a 14:00. Es poden consultar totes les dades i horaris de les diverses especialitats a carrer Verge de la Murta s/n, o telefonant al 96 312 83 04.

  Pujar