3 de desembre de 2020 3/12/20

Més de 4.000 usuaris utilitzen gratuïtament el servei de transport urbà

Més de 4.000 usuaris utilitzen gratuïtament el servei de transport urbà - (foto 1)

    Un total de 4.415 persones utilitzen de manera gratuïta el transport urbà a Alzira. Des de novembre de 2015 que va començar el termini per a sol·licitar la Targeta Social, modalitat de títol de transport que permet utilitzar de forma gratuïta el servei municipal d’autobús, el nombre d'usuaris no ha parat de créixer. 

    El propòsit d’esta Targeta Social és el d‘afavorir i fomentar l’ús del transport públic com a instrument de sensibilització davant l’impacte ambiental, des de la concepció d’una ciutat gestionada amb criteris de sostenibilitat i consciència d’interès col·lectiu, així com ajudar en les situacions de crisi de les famílies més necessitades amb la finalitat de contribuir i compensar les economies domèstiques més ressentides.

    El regidor de Serveis i Obres Públiques, Fernando Pascual, es mostra satisfet perquè les xifres constaten que la iniciativa d’haver posat en marxa la Targeta Social és totalment positiva, ja que seguix augmentant el nombre d’usuaris al llarg d’estos últims 4 anys. A més, Pascual assenyala que “amb esta mesura es pretén continuar estant al costat dels alzirenys i alzirenyes amb més necessitats, per això s’aposta per polítiques socials que beneficien a qui realment ho necessita”. 

    Cal recordar que qualsevol ciutadà/na que vullga obtindre la Targeta Social deu complir els següents requisits: les persones que els seus ingressos individuals no superen la quantia establida de Salari Mínim Interprofessional, referit a l’any de la sol·licitud i, a més, que acrediten la residència efectiva en el municipi d’Alzira i l'empadronament, amb una antiguitat de 2 anys.

    Pujar