elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

3.375 alumnes han participat del programa Activa’t amb l’Esport

3.375 alumnes han participat del programa Activa’t amb l’Esport
  MÉS FOTOS
  3.375 alumnes han participat del programa Activa’t amb l’Esport - (foto 2)

  L’alumnat alzireny han pogut gaudir d’un trimestre ple d’activitats esportives dins del programa “Activa’t amb l’Esport” on es fomenta la pràctica de l’esport i es dona a conèixer les diferents modalitats i disciplines esportives amb les quals compta Alzira.

  Les activitats estan dirigides als alumnes d’educació Primària i consisteixen en una sessió d’introducció a l’activitat escollida i després la pràctica del mateix esport. Les activitats d’halterofília s’han realitzat al gimnàs municipal Julián Perea, les de pilota valenciana al Trinquet Municipal i el Futbol Sala al Palau d’Esports. La resta de disciplines s’han desenvolupat en els mateixos centres educatius.

  Per modalitats esportives han participat 100 alumnes del patinatge, 400 a gimnàstica rítmica, de l’handbol 300 alumnes, 350 de l’halterofília, amb els escacs han jugat 125 alumnes, del rugbi 250, el futbol 11 ha aglutinat a 100 escolars, el futbol sala 200, el karate 250 i el bàsquet 150 alumnes. L’esport on més han participat ha estat la pilota valenciana amb 1,150 escolars.

  Enguany les activitats s’han iniciat al mes d’abril i finalitzaran el pròxim 17 de juny. El regidor d’Esports, Fernando Pascual ha destacat que “Ha estat un èxit enguany. Després de la bona acollida de l’any passat, des del departament hem volgut seguir incidint en esta sèrie d’activitats escolars dins de l’àmbit esportiu amb les que es persegueix combatre el sedentarisme i fomentar l’activitat física i l’esport base”. L’edil ha afegit que “Volem incidir en l’aprenentatge de l’esport, perquè així el propi alumne podrà decidir quina és la pràctica esportiva que més li agrada i iniciar així una trajectòria en l’àmbit esportiu, al mateix temps que els clubs veuen ampliada el seu planter”.

  Pujar