elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

3.000 flors de Pasqua es repartiran al mercat ambulant de Nadal a Alzira

3.000 flors de Pasqua es repartiran al mercat ambulant de Nadal a Alzira

    Com cada any, en aplegar el mes de desembre s’inicien les activitats relacionades amb les festes nadalenques, i per tal que les alzirenyes i alzirenys puguen realitzar les seues compres es realitzaran 3 mercats extraordinaris el diumenge 22 i 29 de desembre i el diumenge 5 de gener, amb l’objectiu de facilitar les compres i fomentar l’afluència de públic, tant al mercat com a la zona comercial.

    L’esperit nadalenc ja es respira a Alzira i enguany, una vegada més, des de la Regidoria de Serveis Urbans i AVAME es vol fomentar les compres al mercat ambulant de la nostra ciutat en estes dates assenyalades. Un total de 3.000 flors de Pasqua es repartiran entre aquelles persones que compren al mercat el dimecres 18 i el diumenge 22 de desembre. Els comerciants repartiran tiquets que es podran canviar per una flor de Nadal a l’aparador que ubicarà l’Ajuntament d’Alzira.

    El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha destacat que “es vol potenciar un mercat consolidat, en què s’ha de valorar l’activitat comercial de cada dimecres al mercat ambulant, on la zona s’ompli de públic i consumidors de tota la comarca”. A més, ha afegit que “amb esta iniciativa que tant d’èxit va tindre el passat any, es fa valdre la dedicació i l’esforç dels comerciants que cada setmana apleguen a Alzira amb els seus productes i la fidelitat del públic que cada setmana fa les seues compres al mercat”.

    Pujar