17 de gener de 2021 17/1/21

Més de 2.650 persones ja s'han sumat a la iniciativa 'El gimnàs municipal a casa'

Més de 2.650 persones ja s'han sumat a la iniciativa 'El gimnàs municipal a casa' - (foto 1)

    Les sessions d'exercicis online que ofereixen les monitores i monitors del gimnàs municipal estan sent tot un èxit, segons les dades facilitades per les pàgines de Facebook del Servei Municipal d'Esports i de l'Ajuntament d'Alzira.

    La iniciativa impulsada des de la Regidoria d'Esports es va iniciar este dilluns 30 de març i ofereix dues classes diàries, a les 10 i a les 18 hores, amb la finalitat de fer possible la pràctica d'exercici en estos dies en els quals ens trobem a casa a causa del decret d'estat d'alarma. Este servei continuarà també durant la propera setmana, del 6 al 10 d’abril.

    Fernado Pascual, regidor d'Esports, valora positivament les dades, ja que d'elles es pot desprendre que hi ha hagut més de 2.650 persones que han practicat esport des de sa casa amb este nou servei. Amb una mitja de 500 interactuacions per activitat, inclòs comparticions, m'agrada i comentaris. L'edil ha destacat que "És important continuar amb l'activitat física que tan beneficiosa per a la salut. Davant la falta de poder realitzar exercici als gimnasos o a l'aire lliure, des de la regidoria volem donar la possibilitat de poder fer-ho a casa amb un entrenador personal". També ha aprofitat per "Agrair als monitors i entrenadors de la piscina municipal la llavor realitzada per fer possible esta iniciativa".

    Pujar