elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

S'obri la inscripció per a l'Escola d'Adults d'Altea

S'obri la inscripció per a l'Escola d'Adults d'Altea
S'obri la inscripció per a l'Escola d'Adults d'Altea

  El període de matriculació per a la Formació de Persones Adultes (FPA) d'Altea ja està obert, tal com ha anunciat la regidora d'Educació, Xelo González. Les matrícules del curs 2023-2024 es podran efectuar fins al pròxim 11 de setembre.

  La programació d'aquest curs recull dins de la formació reglada, la formació bàsica, que comprén alfabetització, neolectors i educació de base; així com el Graduat en Educació Secundària (nivell 1 i 2).

  Els idiomes són unes altres de les matèries que ofereix aquest centre. Els cursos de valencià estan dirigits a l'alumnat que vulga preparar-se per als exàmens de la JQCV, EOI o CIEACOVA en els nivells A1, A2, B1, C1 i C2. En anglés hi haurà classes d'A1, A2 i B1. També s'ofereix espanyol per a estrangers en els nivells A1, A2 i B1.

  A més, l'escola d'adults ofereix també informàtica amb cursos de competències digitals 1, 2 i 3; ofimàtica bàsica amb office i Google i un curs de comunicació digital per a empresa, web, xarxes socials, etc.

  La matrícula té un cost de 30€ i es realitzarà de dilluns a divendres d'11.00 a 13:30 hores, i els dimarts també en horari de vesprada de 19.30 a 21.00 hores en el propi centre docent públic de FPA, situat en el Camí de l'Institut s/n.

  Els documents que s'han d'aportar són una fotocòpia del DNI o NIE, una foto carnet i certificat acadèmic en el cas de cursar el GES. Per a qualsevol consulta es pot dirigir al centre o trucar als telèfons 966 88 58 18 o 627 47 74 84.

  Pujar