elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La regidoria de Majors d'Altea presenta la nova Junta Directiva de la Tercera Edat

La regidoria de Majors d'Altea presenta la nova Junta Directiva de la Tercera Edat
  MÉS FOTOS
  La regidoria de Majors d'Altea presenta la nova Junta Directiva de la Tercera Edat - (foto 2)

  L'edil de Benestar Social i Majors, Anna Lanuza, acompanyada pel tècnic d'àrea, Braulio Cencerrado, han presentat la recent renovada Junta Directiva de la Tercera Edat. Un consell presidit per Marga Cano i que naix amb molta il·lusió, intenció d'augmentar i diversificar les activitats destinades a este col·lectiu i vocació d'ajuda.

  Com ha explicat Anna Lanuza, “la constitució de la Junta de la 3a Edat es duu a terme mitjançant un procés electoral que comporta uns passos determinats marcats de forma estatutària i coordinat pel responsable tècnic de l'àrea, en què els polítics ens tenim i hem de mantenir-ne al marge”. En este cas, al procés electoral es van presentar diferents persones que havien de ser votades per la gent de la Tercera Edat, però finalment el nombre de representants no s'ha arribat a sobrepassar i per tant tots formaran part de la nova Junta Directiva i ells mateixos han estat els que han escollit els diferents càrrecs, tal com marca el protocol”; ha afegit la responsable municipal de Majors.

  La nova Presidenta, Marga Cano Ibi, estarà acompanyada per Ana Mª Berenguer Morales com a Vicepresidenta; Jesús Hervás Tornero, Secretari; Pepa Perles Muñoz, Tresorera i Ana Mª Moreno López, Vocal.

  Nova Junta Directiva a què Anna Lanuza ha agraït el seu pas endavant per formar-ne part i també ha desitjat molt èxit en el seu camí. "Vull agrair que tinguen la il·lusió de posar en marxa nous projectes de cara a la 3a edat i sobretot que vulguen representar al nostre municipi este col·lectiu", ha declarat la regidora, que ha posat a disposició d'este nou comitè el suport i l’ajuda del Departament de la Tercera Edat.

  Per la seua banda, Cencerrado ha reiterat l'agraïment de la regidora cap a la nova Junta Directiva i n'ha ressaltat la importància, “ja que a partir d'ara són la veu al municipi de les persones de la Tercera Edat i esperem que ens plategen nous projectes i ens transmeten les inquietuds i les necessitats d'este col·lectiu”.

  Segons ha revelat el Coordinador de Benestar Social i d'aquest procés electoral a la Junta Directiva de la Tercera Edat, són més de 2.000 més grans els que en aquests moments ostenten el carnet del Centre Social, que anima a participar de les activitats i projectes que per a ells es posen en marxa.

  Ha estat la nova presidenta la que ha desvetllat el nom dels membres que l'acompanyaran en aquest camí i a tots ells ha donat les gràcies per la seua disposició. En paraules de Marga Cano, “m'he compromès amb la gent de la Tercera Edat per ajudar i fomentar el col·lectiu i la realització d'activitats juntament amb l'equip que m'acompanya”.

  Finalment, Ana Mª Berenguer, vicepresidenta, ha agraït a la regidoria l'ajuda prestada en el procés de constitució de la nova Junta Directiva, alhora que ha qualificat com a “bona Junta” la nova formació i reconegut estar “molt contestats a partir de ara poder tirar endavant amb este projecte gaudint de les instal·lacions del Centre Social i del CIM”. Berenguer ha animat els alteans i les alteanes grans a participar i col·laborar en l'estimulació d'este col·lectiu social.

   

  Pujar