elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El projecte europeu EnEnWomen porta a terme la seua darrera trobada a Altea

El projecte europeu EnEnWomen porta a terme la seua darrera trobada a Altea
  • Del 30 de maig al 1 de juny

MÉS FOTOS
El projecte europeu EnEnWomen porta a terme la seua darrera trobada a Altea - (foto 2)

Entre els dies 30 de maig i 1 de juny tindrà lloc a Altea el tancament del projecte europeu “EnEnWomen: Promovent la participació de la dona en temps de pandèmia”, que se celebrarà al Centre Social. Així ho informa l´edil de Projectes Europeus, Germán Manjón, qui recorda que este projecte ha comptat amb la participació d´Altea, a més de 3 socis europeus procedents de França, Itàlia i Romania.

“L'Associació francesa Jean Monnet, la Universitat UNEFS de Bucarest i l'Associació IncoMolfetta d'Itàlia han col·laborat, des que s'aprovara el projecte l'any 2022, a l'estudi de com la pandèmia provocada per la Covid-19 ha afectat l'exercici dels drets de la dona”; apunta Manjón, que ha explicat una vegada més que “l'objectiu principal del projecte ha sigut promoure la participació femenina a la societat i analitzar la violència sobre la dona després de la crisi soci sanitària”.

Durant el desenvolupament del projecte s'ha realitzat un primer panell-debat i posteriorment una trobada presencial a cadascuna de les seus dels socis participants.

Per a este congrés final, l'Ajuntament d'Altea ha programat diferents ponències, divendres al matí 31 de maig, que inaugurarà l'alcalde del municipi, Diego Zaragozí i el regidor de Projectes Europeus, Germán Manjón.

Les presentacions, que comptaran amb la participació de representants polítics de la Corporació alteana i d’associacions i organitzacions de la societat civil, es realitzaran sobre 3 temàtiques diferents, que són la violència de gènere, la participació social i l’ocupació; tot això des d'una perspectiva de gènere.

Les ponències podran seguir-se al Centre Social, C/ Marina Baixa 2, des de les 9:15h.

Per obtenir més informació sobre els programes i projectes gestionats des de l'Oficina de Projectes Europeus de l'Ajuntament, EuroAltea, podeu contactar al correu europa@altea.es , o seguir-la a @euroaltea.

Pujar