23 de setembre de 2020 23/9/20

Es posa en marxa una nova edició de "L'Escola d'Acollida" des de Benestar Social

Es posa en marxa una nova edició de "L'Escola d'Acollida" des de Benestar Social - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Es posa en marxa una nova edició de "L'Escola d'Acollida" des de Benestar Social - (foto 2)

  Des de la Regidoria de Benestar Social, encapçalada per Diego Martínez, es posa en marxa el Programa voluntari de comprensió de la Societat Valenciana "Escola d'Acollida" que està dirigit a la població estrangera major de 18 anys que estiga empadronada.

  Tal com ha avançat el regidor aquesta és la 11ª edició i es desenvoluparà de l'11 al 22 de setembre en horari de 9.30 a 13.30 amb un contingut més que complet que abasta, com ha informat Diego Martínez, les assignatures de llengua castellana i valenciana, legislació bàsica, geografia i història, a més d'un apartat d'informació bàsica com és: treball, habitatge, sanitat, educació o estrangeria, entre altres.

  El propòsit d'aquest projecte, segons ha afirmat l'edil de Benestar Social, és posar a disposició dels ciutadans estrangers el coneixement dels valors i normes de convivència i apropar-los a la nostra cultura.
  Els interessats es poden inscriure de forma gratuïta el Centre Social al carrer Marina Baixa o bé al telèfon 966882702 i al e-mail altea.amics@cv.gva.es

   

  Pujar