elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Policia Local d'Altea continua apostant per la formació dels seus agents

La Policia Local d'Altea continua apostant per la formació dels seus agents
  MÉS FOTOS
  La Policia Local d'Altea continua apostant per la formació dels seus agents - (foto 2)

  Emmarcades al Pla de Formació Anual de la Policia Local d'Altea, hui s'ha impartit la primera de les sessions formatives previstes per a les properes setmanes. Així ho ha indicat l'edil de Trànsit i Seguretat Ciutadana, Deo Sánchez, que ha agraït la col·laboració del Consorci Provincial de Bombers.

  A la cita hi han acudit els agents de la policia local que no estaven de servei durant les 4 hores que ha durat la formació i també l'inspector del Cos, Vicente Soler.

  Sánchez ha explicat que la jornada ha versat sobre la coordinació amb el cos de bombers en les emergències que tinguen lloc a Altea, especialment incendis. La propera formació serà sobre intervenció en vehicles amb noves tecnologies de propulsió com ara els cotxes elèctrics i de gas, entre d'altres. I la tercera de les jornades formatives previstes abordarà les comunicacions durant les emergències.

  Com a responsable de la formació, Jaime Llorca, Sergent del Cos Provincial de Bombers, indicava: “estem fent una jornada formativa de coordinació de les unitats bàsiques de seguretat i intervenció al municipi d'Altea amb l'objectiu de coordinar tots els mitjans intervinents en una emergència per donar un servei eficaç; tant Policia Local, com, Guàrdia Civil, Bombers i Serveis Sanitaris”.

  “Perquè tot funcione correctament, la idea és coordinar les funcions de cada intervinent. Recentment vam tenir un incendi al centre d'Altea, es va posar el dispositiu en marxa i vam tenir uns resultats excel·lents”. Ha matisat Llorca.

  Finalment, Deo Sánchez ha expressat que, “des de l'Ajuntament, i especialment la regidoria de Seguretat Ciutadana, seguim treballant per vetllar per la seguretat dels nostres veïns i veïnes, incorporant sessions de formació que s'adapten a les necessitats específiques de la nostra policia local, considerant la demanda de la població d'Altea”.

   

  Pujar