elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Escola d'Estiu 2024 d'Altea obre el període de preinscripció

L'Escola d'Estiu 2024 d'Altea obre el període de preinscripció
  MÉS FOTOS
  L'Escola d'Estiu 2024 d'Altea obre el període de preinscripció - (foto 2)

  L'Escola Municipal d'Estiu, que tindrà lloc de l'1 de juliol al 30 d'agost, obri el període de preinscripcions del 27 de maig al 7 de juny, segons ha informat l'edil d'Educació, Xelo González.

  L'Escola d'Estiu 2024 es durà a terme a les escoles d'Educació Infantil i Primària de les Rotes i Altea la Vella, les places són limitades i s'atendran per rigorós ordre de preinscripció. A més, l'activitat als dos centres escolars de la localitat estarà dirigida a xiquets i xiquetes escolaritzats al municipi, d'entre 3 i 12 anys, de dilluns a divendres entre les 09.00 i les 14.00 hores.

  Un any més, este servei pretén facilitar la conciliació familiar en el període de vacances dels escolars d'Altea i la jornada laboral dels pares. També estarà a disposició de les famílies interessades el servei d'aula matinal, de 08.00 a 09.00 hores, i de menjador, de 14.00 a 15.00 hores.

  Es podrà participar a l'Escola d'Estiu, per mes o per quinzena, quedant estes distribuïdes de la manera següent: la 1a quinzena juliol, de l'1 al 15; la 2a quinzena juliol, del 16 al 31; la 1a quinzena agost, de l'1 al 16; i la 2a quinzena agost, del 19 al 30.

  Les famílies amb alumnat admès rebran un missatge de correu electrònic amb la confirmació de la plaça i informació per fer el pagament que s'efectuarà per transferència bancària, del 10 al 26 de juny, per formalitzar així i la reserva de la plaça.

  Per a més informació podeu consultar el QR del cartell promocional de l'activitat; enviar un correu electrònic a auxeducacio2@altea.es o posant-vos en contacte directament amb el departament d'Educació de l'Ajuntament d'Altea.

  Pujar