12 d’agost de 2020 12/8/20

L’alcalde visita les obres del nou Jutjat de Pau

L’alcalde visita les obres del nou Jutjat de Pau - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L’alcalde visita les obres del nou Jutjat de Pau - (foto 2)

  L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i la directora general de Justícia, Verónica López, han cursat visita al local que albergarà el nou Jutjat de Pau, al passatge Llaurador, baixos del Mercat Municipal, per comprovar de primera mà la marxa i l’estat d’estes obres de condicionament. Els han acompanyat també la regidora d’Urbanisme i responsable de la PDM, Imma Orozco, i les regidores Vicenta Pérez i Maria Laviós. 


  Les obres de condicionament les està executant l’Empresa Pública (PDM) i consisteixen en adequar les instal·lacions a les necessitats del jutjat. Amb estes actuacions es remodelarà l’immoble per disposar d’una sala de vistes, un arxiu i despatxos per al jutge, el secretari, i una zona de treball per a les tramitadores. A més d’això, les instal·lacions comptaran amb un bany per als usuaris i s’ha adaptat un altre per a discapacitats. Cal destacar que el local que albergarà el nou Jutjat de Pau comptarà amb tots els requisits d’accessibilitat. 


  Com ha explicat l’alcalde, ‘’fa aproximadament dos setmanes que s’han iniciat les obres, van a molt bon ritme, i la previsió és que abans d’un mes estiguen acabades’’. 


  ‘’El trasllat del Jutjat de Pau a unes noves instal·lacions era una prioritat per a este equip de govern, -ha assegurat l’alcalde-, perquè actualment està ubicat a un espai amb dificultats d’accessibilitat i altres carències. El Jutjat de Pau mereix unes instal·lacions més dignes i a l’abast de tots els alteans i alteanes. La gestió de recuperació d’estos locals ens ha permès poder-los utilitzar per a reubicar serveis de la importància del Jutjat que passa al centre del poble, això significarà apropar l’administració a la ciutadania’’. 


  Finalment, Jaume Llinares ha aprofitat per recordar que ‘’la recuperació d’estos locals, de titularitat municipal, i que explotava la Cooperativa Agrícola mitjançant un conveni amb el Consistori, la va iniciar l’equip de govern fa un any, donat que el conveni havia acabat 10 anys arrere i, fins ara, no s’havia iniciat l’expedient de recuperació. Una recuperació que ha sigut amistosa i que ara posem al servei de tot el poble apropant el Jutjat de Pau a tota la ciutadania”.

  Pujar