elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Altea contractarà dos tècnics en captació i gestió de fons europeus

L'Ajuntament d'Altea contractarà dos tècnics en captació i gestió de fons europeus
  • Esta contractació està adscrita al programa ERTEFE de la Generalitat Valenciana

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Altea contractarà dos tècnics en captació i gestió de fons europeus - (foto 2)

La regidoria de Foment de l'Ocupació anuncia la contractació per part de l'Ajuntament d'Altea de dos tècnics en captació i gestió de fons europeus. Segons informa l'edil d'àrea, Maria A. Laviós, tots dos contractes tindran una durada de 18 mesos i el procediment de selecció és a càrrec del Labora.

Per optar a esta nova oferta d'ocupació del consistori alteà, l'interessat ha d'estar inscrit com a demandant d'ocupació a Labora; estar en possessió de titulació universitària i acreditar nivell mínim de B1 en anglès o francès i estar prèviament incorporat a la seua fitxa personal del Labora. Així ho ha especificat la responsable municipal de Foment de l’Ocupació i Projectes Europeus.

Com indica l'edil, les persones interessades a participar en el procés de selecció, que portarà a càrrec el Labora, han de cercar a Punt Labora l'oferta número 599446 i seguir les indicacions i instruccions que indique la pròpia oferta per poder inscriure's.

El termini màxim per a la inscripció és el 6 de setembre fins a les 14:00 hi davant de qualsevol dubte, l'interessat ha de contactar amb l'Espai Labora de Calp. Aquelles persones interessades a formar part de l'oferta, a més d'inscriure's a l'oferta, han d'emplenar el document de baremació.

Més informació en este enllaç, a través de l'apartat "Guia inscripció oferta".

Com a responsable de les regidories de Projectes Europeus i Foment de l'Ocupació, Laviós ha manifestat que, “és molt important esta contractació, ja que des de l'Ajuntament d'Altea s'està treballant de manera intensa en el tema de la gestió i la captació de fons europeus que beneficien la ciutadania i el municipi d'Altea”.

Pujar