elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Esports obri les inscripcions de la XXIX edició de la Carrera 9 d’Octubre

Esports obri les inscripcions de la XXIX edició de la Carrera 9 d’Octubre
  • La carrera commemorarà el 20 aniversari del Club Atletisme Altea

MÉS FOTOS
Esports obri les inscripcions de la XXIX edició de la Carrera 9 d’Octubre - (foto 2)
Esports obri les inscripcions de la XXIX edició de la Carrera 9 d’Octubre - (foto 3)
Esports obri les inscripcions de la XXIX edició de la Carrera 9 d’Octubre - (foto 4)

La Regidoria d'Esports, regida per Sara Soler, ha anunciat en roda de premsa, que les inscripcions de la tradicional carrera popular 9 d'Octubre estan obertes des de hui fins al pròxim 6 d'octubre. Els corredors que desitgen escriure's a la XXIX edició hauran d'accedir a la següent web: www.grupobrotons.es, on es troba el reglament de la prova 10k i 5k.

La responsable municipal d'Esports ha assenyalat que “esperem superar les expectatives per a aquesta carrera i que les inscripcions augmenten; a més, aquesta edició és especial pel 20 aniversari del Club Atletisme Altea". L'edil va agrair al Grup Brotons i al club local, per l’organització de l'esdeveniment.

Les inscripcions es realitzaran en la web www.grupobrotons.es amb un cost de 12 euros per a ambdues la proves (10km i 5 km) i estarà oberta fins al 6 d'octubre. Els xiquets i xiquetes empadronats a Altea participaran gratis en les diferents categories de cinc a 13 anys, que es desenvoluparà a partir de les 10.30 hores en el circuit situat en la Plaça dels Esports. La inscripció dels corredors infantils serà de 3 euros. L'Ajuntament convidarà als col·legis del municipi a inscriure al seu alumnat en la carrera.

La prova tindrà un total de 10 km i començarà a les 9 del matí. En ser homologada, els temps registrats pels esportistes seran vàlids en la Federació per a poder presentar-se a altres proves. El recorregut serà el següent: Eixida - Plaça dels Esports > C/ Raspall > Av. Jaume I > C/ Pont de Montcau > Passeig Mediterrani > C/ Sant Pere > Entrada Port Marítim > Av. del Port > Carretera de l'Albir > Camí Vell d'Altea > C/ J.S. Bach > Carretera de l'Albir > C/ Sant Pere > Paseo Marítim > Plaza d'Europa > Passeig Platja de l'Espigó > Camí de l'Algar > Camí de l'Institut > C/ La Tella > Meta - Plaça dels Esports.

Prova 5K

A més, enguany torna la carrera de 5 km i s'iniciarà a la mateixa hora que la carrera llarga: Eixida - Plaça dels Esports > C/ Raspall > Av. Jaume I > C/ Pont de Montcau > Passeig Mediterrani > C/ Sant Pere > Entrada Port Marítim > Av. del Port > C/ Sant Pere > Plaza d'Europa > Passeig Platja de l'Espigó > Camí de l'Algar > Camí de l'Institut > C/ La Tella > Meta - Plaça dels Esports.

Per part seua, el corredor local, Ángel López Amor, ha assenyalat que “enguany es millorarà les espectactives respecte a l'any anterior, hi haurà bon ambient i bon clima. A més, enguany el club d'Altea compleix 20 anys i hi haurà molts detalls per als corredors en aquest 20 aniversari”.

Segons els detalls aportats per Sara Soler, el circuit actual tindrà l'homologació de la Federació espanyola i l'edat mínima per a participar és de 14 anys per a les proves de 5 i 10k. Finalment, l'edil ha animat a la participació en aquesta edició especial de la Carrera 9 d’Octubre.

“Els corredors de les carreres de 5 i 10km disposaran d'avituallament durant el recorregut i en aquesta present edició millorarem els serveis respecte a l'any anterior. A més, per l'aniversari del Club Atletisme Altea, la bossa d'obsequi i la samarreta commemorativa tindrà detalls de l'equip local. En finalitzar les proves s'entregaran els trofeus”, ha declarat Pepe Brotons, representant de l'empresa organitzadora, en la seua intervenció.

Pujar