13 de juliol de 2020 13/7/20

La col•laboració entre Ajuntament d´Altea i Conselleria d’Economia permetrà la contractació d’un Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local

La col•laboració entre Ajuntament d´Altea i Conselleria d’Economia permetrà la contractació d’un Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local - (foto 1)

  La regidora de Foment de l’Ocupació, Maria Antonia Laviós, ha anunciat la presentació per part de l’Ajuntament d’Altea d’una oferta al LABORA (Servei Valencià d’Ocupació i Formació) per a la selecció i posterior contractació d’un Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL).

  Aquesta contractació es porta a terme gràcies a una subvenció del LABORA i de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. La contractació de l’Agent d’Ocupació per a l’Ajuntament d’Altea estarà finançada al 50% pel LABORA i l’altre 50% pel propi Consistori.

  La regidora ha informat que ‘’aquelles persones que estiguen interessades en participar en el procés selectiu han de comunicar-ho a la seua oficina LABORA i demanar la seua inclusió en la oferta’’.

  Així mateix, Laviós ha comentat que ‘’un dels requisits per poder inscriure’s a l’oferta és que els o les que opten a la mateixa han de tenir, almenys, diplomatura universitària, enginyeria tècnica, arquitectura tècnica o grau universitari, tot i que es valoraran les titulacions acadèmiques universitàries dins dels àmbits de l’economia, empresarials, turisme, dret i relacions laborals’’.

  Maria Antonia Laviós ha destacat la importància de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local: ‘’un servei públic i gratuït que ofereix a l’Ajuntament promocionar l’ocupació en el nostre municipi i donar suport al desenvolupament econòmic de la localitat’’. Finalment, la regidora ha animat a totes les persones interessades i que complisquen els requisits a inscriure’s al LABORA per poder accedir a la selecció de l’agent AEDL.

  Pujar