elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Altea suspén la festa de Cap d’Any davant l'augment de la incidència

Altea suspén la festa de Cap d’Any davant l'augment de la incidència
  • Sí es llançaran els focs artificials, però des de noves ubicacions per evitar aglomeracions

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament d'Altea, davant l'augment de la incidència del nombre de contagis per la covid-19, ha decidit suspendre la celebració de cap d'any programada per a la nit del 31 de desembre a Altea i Altea la Vella. Així ho ha comunicat mitjançant decret, amb la finalitat de garantir la seguretat de la ciutadania i evitar una major propagació del virus.

“Hem de ser responsables i fer tot el que és a la nostra mà per a frenar la propagació del virus, per això, i davant la pujada de la incidència hem determinat que el millor és cancel·lar la celebració de cap d'any. Encara que gràcies a les mesures de contenció adoptades i l'alt grau de vacunació els efectes de la pandèmia estan sent controlats, hem de garantir la salut pública i evitar situacions de risc com aquesta mena de celebracions. Sol·licitem, per tant, a la ciutadania que continuen prenent totes les mesures establides per les autoritats sanitàries i extremar la precaució durant les festes nadalenques”, ha assenyalat Marta Lloret, regidora de Festes.

Malgrat la cancel·lació de la celebració, sí es conservarà el tret pirotècnic previst per a aqueixa data. Els dos castells de focs artificials programats es tiraran, però el lloc de tret serà convenientment reubicat per evitar aglomeracions, i en compliment de les mesures sanitàries i de seguretat.

Pujar