elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Altea convida a participar a les activitats programades per donar visibilitat a la Diabetis

Altea convida a participar a les activitats programades per donar visibilitat a la Diabetis
  MÉS FOTOS
  Altea convida a participar a les activitats programades per donar visibilitat a la Diabetis - (foto 2)

  Hui, Dia Mundial de la Diabetis, el regidor de Sanitat, José Luis León Gascón, ha anunciat que el proper dijous 17 de novembre, a la plaça d'Europa, es desenvoluparan una sèrie activitats, l'objecte de les quals és la conscienciació sobre esta malaltia.

  La campanya de conscienciació al municipi es durà a terme amb la col·laboració dels sanitaris i sanitàries del Centre de Salut d'Altea, segons ha explicat l'edil, que, en horari de 10.00 a 13.00h estaran al capdavant d'unes casetes informatives en què ensenyaran a menjar sa, a com cuidar els peus i al maneig adequat de la insulina. Temes determinants a la salut d'una persona diabètica.

  A més, d'11:00 a 12:00 ha la mateixa Plaça d'Europa -Plaça de les Banderes- es desenvoluparà el taller “ball per la diabetis”, que comptarà amb la col·laboració de Conuco Dance.

  En paraules de l'edil, “convide totes les persones a participar a la jornada organitzada per donar visibilitat a la Diabetis i també per donar suport als sanitaris de la localitat que a través d'estes activitats ixen als carrers per mostrar-se més propers”.

  Pujar