elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Altea celebra la II Jornada sobre Menstruació Saludable i Endometriosi

Altea celebra la II Jornada sobre Menstruació Saludable i Endometriosi
  MÉS FOTOS
  Altea celebra la II Jornada sobre Menstruació Saludable i Endometriosi - (foto 2)

  La Biblioteca Pública d'Altea va acollir dissabte passat la II Jornada sobre Menstruació Saludable i Endometriosi, organitzada per l'associació El grito del silencio amb la col·laboració de les Regidories de Cultura i Participació Ciutadana de l'Ajuntament d'Altea.

  L'acte va començar amb la benvinguda d'Aurora Serrat, regidora de Cultura, qui va posar l'accent en la importància de visibilitzar aquesta malaltia de la qual encara queda molt per investigar per a conéixer-la en profunditat. L'Ajuntament d'Altea i de la mà de Mª Antonia Laviós, regidora de Participació Ciutadana, continuarà donant suport a l'organització d'activitats com aquesta per a visibilitzar la malaltia i a les seues víctimes.

  La jornada va constar de diverses ponències de la mà d'especialistes en aquest sector com Lorena Navarro Micó, especialista en fisioteràpia de sòl pelvià, uroginecologia, obstetrícia, colocroptología, dolor i exercici terapèutic. Després d'ella, va ser el torn de conéixer tots els avanços i endinsar-se en el món de l'endometriosi, adenomiosis i fertilitat amb el doctor Antonio Moya Yeste, especialista en ginecologia i obstetrícia.

  I, per a acabar, es va abordar en una ponència la menstruació en els més xicotets i, com saber què és una menstruació sana de mà de la doctora Eva Ibeas Martínez; especialista en la unitat de salut sexual i reproductiva de L' Alfàs del Pi i de La Nucia.

   

  Pujar