elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Altea anuncia la celebració del desè Campus de Bàsquet

Altea anuncia la celebració del desè Campus de Bàsquet
  • Tindrà lloc al Palau dels Esports d'Altea del 24 al 29 de juny

MÉS FOTOS
Altea anuncia la celebració del desè Campus de Bàsquet - (foto 2)

Del 24 al 29 de juny tindrà lloc a Altea una edició més, i ja en van 10, del Campus Bàsquet Altea, destinat a xiquets i xiquetes d'entre 6 i 17 anys. Així ho han anunciat l´edil d´Esports, Sara Soler, el president del Club Bàsquet Altea, José Pérez Agulló i el coordinador de l´activitat, Georgbaiss Eduardo Vega Gualdron.

Per a la responsable municipal dʻEsports “és una sort poder celebrar esta 10 edició del Campus de Bàsquet; una activitat que té molta feina al darrere per part del Club Bàsquet Altea, que cada any aconsegueix millorar-la una mica més i que tant èxit té”.

"Tots els anys el campus se celebra a l'última setmana de juny i l'horari és de 9:30 a 18:30h, cosa que permet deixar els xiquets i xiquetes al matí i recollir-los a la vesprada"; ha assenyalat Soler.

“Des de la regidoria d'Esports estem encantats de presentar el campus una vegada més. Sabem que té molt d'èxit i segurament una vegada obertes les inscripcions s'omplirà en un parell de dies”, ha comentat la regidora, que s'ha compromès a continuar donant suport a la iniciativa.

Com a coordinador del Campus, Georgbaiss Eduardo Vega Gualdron, ha sigut l'encarregat de desgranar la varietat d'activitats que gaudiran els participants al Campus de Bàsquet; entre les quals destaquen els entrenaments i partits de Bàsquet, però també hi haurà activitats lúdiques com ara bany, jocs recreatius i activitat en caiac, entre d'altres. Sense oblidar que també s'ofereix menjar, berenar, aigua i samarreta als inscrits.   I tot això per un preu de 150€ o 140€ en cas d'un segon germà.

En paraules del coordinador del Campus, “l'objectiu del campus és facilitar la conciliació familiar, alhora que permetre la pràctica del Bàsquet a tots els xiquets i xiquetes que hi vulguen participar; tant per als que es vulguen iniciar com per als que vulguen practicar”.

Les inscripcions estan des de hui mateix obertes a través d'este enllaç: https://docs.google.com/document/d/1UO-cbI6a5gW1KO7KFqKt_7p5iPQWIoQL-lRJnxgo7Ss/edit?usp=drivesdk , on s'emplenarà un formulari amb les dades inscrit i partir d´aquí es rebrà una confirmació per a la reserva de la plaça. El darrer dia per a la inscripció és el 16 de juny.

Finalment, el president de Club Bàsquet Altea, José Pérez Agulló, ha agraït a l'àrea municipal d'Esports la confiança dipositada al Club per a l'organització d'ese Campus i la cessió d'instal·lacions. També ha donat les gràcies a les empreses col·laboradores que any rere any ho fan possible.

Peréz Agulló ha animat les famílies alteanes a inscriure els seus fills i filles al Campus perquè, a més de practicar esport, duran a terme tota una sèrie d'activitats que els resultaran divertides i amenes.

 

Pujar