Castellano

Ximo Puig i Reyes Maroto visiten la planta de Ford a Almussafes

Ximo Puig i Reyes Maroto visiten la planta de Ford a Almussafes
  • El president destaca l'aposta de Ford per la Comunitat Valenciana i en el procés d'electrificació per a fabricar vehicles elèctrics en la planta valenciana

El President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i la Ministra d'Indústria, Reyes Maroto, han visitat al costat de responsables de Ford la planta d'Almussafes on s'estan fabricant vehicles elèctrics.

Per a Puig es tracta de “un dia molt important” perquè “es reflecteix la fita d'un temps en el qual s'ha treballat activament des de Ford amb al suport de la Generalitat Valenciana i el Govern d'Espanya perquè en una competició important, finament Ford decidira invertir en la Comunitat Valenciana”.

Així, el cap del Consell ha parlat de “pas de gegant” per a mantindre i enfortir Ford en la Comunitat Valenciana i “en aqueix procés imparable d'electrificació en el qual hem sigut informats i es produirà com més prompte millor”.

Confia que Volkswagen no marxe

Així mateix, Ximo Puig ha mostrat la seua confiança perquè la gigafactoría de bateries elèctriques s'instal·le a Sagunt com estava previst, malgrat l'amenaça de la companyia alemanya d'abandonar el projecte si no arribaven més ajudes públiques.

“Hi ha voluntat conjunta de les administracions i l'empresa per a fer efectiu el projecte”, per la qual cosa ha confirmat que continuen en marxa les reunions i els contactes perquè “és un gran projecte per a Espanya i per a la Comunitat Valenciana”.

Pujar