elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vinalesa, Meliana, Ondara, Massamagrell i Beniarbeig-El Verger brillen a les finals autonòmiques de frontó parelles d'Almussafes

Vinalesa, Meliana, Ondara, Massamagrell i Beniarbeig-El Verger brillen a les finals autonòmiques de frontó parelles d'Almussafes
  • 14 escoles de les tres províncies participaren en les semifinals i finals de totes les categories

MÉS FOTOS
Vinalesa, Meliana, Ondara, Massamagrell i Beniarbeig-El Verger brillen a les finals autonòmiques de frontó parelles d'Almussafes - (foto 2)
Vinalesa, Meliana, Ondara, Massamagrell i Beniarbeig-El Verger brillen a les finals autonòmiques de frontó parelles d'Almussafes - (foto 3)
Vinalesa, Meliana, Ondara, Massamagrell i Beniarbeig-El Verger brillen a les finals autonòmiques de frontó parelles d'Almussafes - (foto 4)
Vinalesa, Meliana, Ondara, Massamagrell i Beniarbeig-El Verger brillen a les finals autonòmiques de frontó parelles d'Almussafes - (foto 5)
Vinalesa, Meliana, Ondara, Massamagrell i Beniarbeig-El Verger brillen a les finals autonòmiques de frontó parelles d'Almussafes - (foto 6)

El Frontó Municipal José Ventura Salvador d'Almussafes va acollir este diumenge les finals autonòmiques de frontó parelles dels XL Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. Durant tot el matí i part de la vesprada, els frontons coberts del poliesportiu van ser la seu de les semifinals i finals de les cinc categories -benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil-.

14 escoles arribaren a la fase final: Almenara, Beniarbeig-El Verger, Castelló, El Genovés, El Puig, Massamagrell, Meliana, Moixent, Oliva, Onda, Ondara, Sella-Relleu, Vila-real i Vinalesa. Meliana, amb tres equips, va ser la més representada, seguida de Beniarbeig-El Verger, Ondara, El Puig i Vila-real, amb dos.

A la categoria benjamí, l'escola de Vinalesa va ser la més destacada i es va imposar a la final contra Ondara. El tercer lloc va ser per a Meliana, per davant de l'escola d'Almenara.

Meliana va demostrar la seua superioritat a la categoria aleví, tot i que l'escola de Sella-Relleu, subcampiona, va plantar cara. La tercera posició se'n va anar cap al Genovés, que s'adjudicà la final B contra Onda.

La categoria infantil va ser dominada per l'escola d'Ondara, que superà en la final a la d'Oliva. Meliana s'apuntà un nou bronze i la quarta plaça va ser per a Vila-real.

Massamagrell, El Puig i Beniarbeig-El Verger disputaren un triangular per a repartir-se les tres places de podi de la categoria cadet. Després de tres partides molt disputades, Massamagrell s'imposà als seus dos rivals i es va fer amb el títol. El Puig aconseguí la plata i el tercer lloc va ser per a Beniarbeig-El Verger. La quarta plaça quedà assignada a l'equip de Castelló.

Per a acabar, la categoria juvenil també va estar molt renyida. El títol va correspondre per al duo de Beniarbeig-El Verger, per davant de l'equip de Moixent. La tercera posició va ser per al Puig, que s'imposà a la final B contra Vila-real.

Participaren en el lliurament de medalles David Alemany, president del CPV Almussafes; David Mas, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sella; i Rafa Vidal, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana de l'àrea de Frontó.

Podium Autonòmic JECV frontó parelles:

BENJAMÍ

1º Vinalesa

2º Ondara A

3º Meliana

4º Almenara A

ALEVÍ

1º Meliana

2º Sella-Relleu

3º El Genovés

4º Onda

INFANTIL

1º Ondara A

2º Oliva A

3º Meliana B

4º Vila-real

CADET

1º Massamagrell

2º El Puig

3º Beniarbeig-El Verger A

4º Castelló

Podium Intermunicipal JECV frontó parelles:

JUVENIL

1º Beniarbeig-El Verger

2º Moixent

3º El Puig

4º Vila-real

Per províncies, els equips de València es van fer amb 10 places de podi, repartides en 3 ors, 3 plates i 4 bronzes. Els representants de la província d'Alacant aconseguiren 5 presències al podi, amb 2 campionats, 2 subcampionats i 1 tercera posició, mentre que els conjunts de la província de Castelló s'hagueren de conformar amb la quarta posició a totes les categories. Com sempre gran col.laboració del Ajuntament d´Almussafes i el club local amb les finals.

Pujar