elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Societat Musical Lira Almussafense es vist de gala en la festa de Santa Cecília

La Societat Musical Lira Almussafense es vist de gala en la festa de Santa Cecília
  • El pròxim cap de setmana s'oficialitzarà l'entrada en la banda d'un total de huit músics

Del divendres 25 al diumenge 27 de novembre, la Societat Musical Lira Almussafense celebrarà la festa dedicada a la patrona de la música, Santa Cecília. L’entitat cultural ha programat un sopar, una cercavila, un concert i una eucaristia per a continuar complint amb la tradició festiva. Els hui músics que enguany s’incorporen a la formació protagonitzen la celebració, que dedica un espai d’honor a Didier Ferrando, músic de la banda, compositor  i professor del Centre Professional de Música.

La festa en honor a Santa Cecília, patrona de la música, torna a Almussafes aquest cap de setmana. Un any més, la Societat Musical Lira Almussafense ha organitzat l'habitual agenda d'activitats per a seguir la tradició, per la qual cosa durà a terme totes les iniciatives que desenvolupa cada any per aquestes dates.

Aquest divendres 25 de novembre, a les 21.30 hores, els socis i les sòcies es reuniran en un sopar de germanor. El dissabte 27, a les 19 hores, la banda celebrarà el tradicional concert de Santa Cecília a la sala d’actes del Centre Cultural y durant l'acte es presentarà oficialment als huit nous integrants de la formació d’aquest any 2022.

Per a concloure els festejos, a partir de les 10 hores del pròxim diumenge 27 es recollirà en els seus domicilis a les sis xiques i dos xics que enguany entren a formar part de la banda ‘Lira Almussafense’, posant el punt final a la commemoració l'eucaristia en honor a la divinitat prevista per a les 12.30 h a l'església parroquial.

Nous músics

Enguany, s’incorporen a la banda de la Societat Musical ‘Lira Almussafense’ Vega Romero Contell (saxo alt), Jade López Sanchis (saxo alt), Neus Fajardo Añó (Clarinet), María España Alepuz (percussió) Mar Arbona Lázaro (trombó), Xavi Terrades Mínguez (saxo alt), Marcos Greus Soriano (percussió) i Anna Marí Santacruz (percussió).

Concert de la Banda Jove

Demà dimarts, a les 17.30 hores, la Banda Jove de la Societat Musical Lira Almussafense oferirà el concert de Santa Cecília a l’esplanada del Centre Cultural.

Pujar