elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Per segon any consecutiu, els comerços de AECAL Almussafes es converteixen en Patges Reals dels Reis Mags d'Orient

Per segon any consecutiu, els comerços de AECAL Almussafes es converteixen en Patges Reals dels Reis Mags d'Orient
  • L'Ajuntament dissenya i reparteix entre la infància de la localitat un model de missiva per a traslladar els seus desitjos a les seues majestats

  • Un total de 19 establiments integrats en l'Associació d'Empresaris i Comerciants d'Almussafes (AECAL) col·laboren en la recollida de les cartes, per a les quals han habilitat bústies

MÉS FOTOS
Per segon any consecutiu, els comerços de AECAL Almussafes es converteixen en Patges Reals dels Reis Mags d'Orient - (foto 2)
Per segon any consecutiu, els comerços de AECAL Almussafes es converteixen en Patges Reals dels Reis Mags d'Orient - (foto 3)
Per segon any consecutiu, els comerços de AECAL Almussafes es converteixen en Patges Reals dels Reis Mags d'Orient - (foto 4)

Emoció entre els xiquets i les xiquetes d'Almussafes que ja estan depositant les seues cartes dirigides als Reis Mags en les bústies dissenyades pels 19 establiments pertanyents a l'Associació d'Empresaris i Comerciants del municipi (AECAL) que enguany s'han sumat a la iniciativa. L'Ajuntament va distribuir, la setmana passada, en els dos col·legis d'infantil i primària de la població les missives reals que hauran d'entregar-s'en al negoci indicat en la part inferior de l'imprés  per a rebre a canvi un regal de part de Melchor, Gaspar i Baltasar, entregat pels comerciants, convertits per segon any consecutiu en Patges Reals. Amb aquesta mesura es busca potenciar les visites als xicotets comerços i evitar les aglomeracions que podrien produir-se si se centralitzara la recepció d'aquestes cartes en el Centre Cultural, com sol ser habitual.

Els Reis Mags han trobat a Almussafes a l'aliat perfecte per a agilitar la gestió dels regals nadalencs de la infància del municipi: el col·lectiu de comerciants de AECAL. Després de l'èxit de la passada edició, la Regidoria de Comerç ha decidit apostar de nou per aquesta original iniciativa que converteix en Patges Reals als gerents dels comerços participants en la recollida de les missives dirigides a les seues majestats.

L'els citats establiments s'han instal·lat unes urnes en les quals els xiquets i les xiquetes d'Almussafes ja estan depositant les seues cartes, repletes d'il·lusions i els millors desitjos. La setmana passada, l'Ajuntament va distribuir en els centres educatius *Pontet i *Almassaf un model de carta als Reis Mags d'Orient que cada escolar haurà d'entregar en el comerç que apareix assenyalat en la part inferior de la missiva per a poder rebre a canvi un detall commemoratiu.

“Agrair la implicació dels centres educatius per a garantir que cap xiquet i xiqueta d'Almussafes es quede sense la seua carta, ja que aquest Nadal són molt desitjades i esperades per totes les famílies”, destaca la regidora de Joventut, Belén Godoy, qui aprofita per a recordar que s'ha d'apostar per joguets segurs i no sexistes.

Establiments adherits

A aquesta segona edició de la proposta s'han adherit un total de 19 comerços d’AECAL i cadascun d'ells ha habilitat una bústia per a la citada recollida. A cadascun d'ells arribaran fins a 53 de les mil cartes que ha encarregat imprimir el consistori. Així, el repartiment serà equitatiu entre totes les empreses participants. “Serà una nova oportunitat perquè les famílies visiten i coneguen el comerç local en aquestes dates tan assenyalades i comproven de primera mà els beneficis de confiar en ells per a adquirir productes i contractar serveis”, destaca el regidor de Comerç, Àlex Fuentes.

Entre els establiments que rebran aquestes cartes es troben negocis especialitzats en molts sectors. De l'àmbit de l'hostatgeria i les fleques participen la Cafeteria del Centre Cultural, Forn Rosa i Ibèrics d'Espanya. Del de la moda i l'esport Norita, Dàlia, Sabateria Araceli, Llenceria Loles i Esplai Esport. En l'apartat de l'alimentació i salut es troben Herbo Prats, Parafarmàcia Vero, Centre Òptic Santamaría i Bellisol Òpticos. Pel que respecta als serveis relacionats amb l'estètica és present Silvia Saló. Finalment, també col·locaran bústies Logopeda Andreu, Subministraments Tàpia, Gràfiques Machí, Milar Faus, Drogueria Blanca i Galve Rosa Asesores.

Pujar