elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Reguarda de la Policia Local d'Almussafes comptarà amb connexió de fibra òptica

La Reguarda de la Policia Local d'Almussafes comptarà amb connexió de fibra òptica
  • L'Ajuntament ja ha iniciat l'obra civil per a la instal·lació posterior de la nova tecnologia de transmissió

MÉS FOTOS
La Reguarda de la Policia Local d'Almussafes comptarà amb connexió de fibra òptica - (foto 2)
La Reguarda de la Policia Local d'Almussafes comptarà amb connexió de fibra òptica - (foto 3)

Aquesta mateixa setmana, l'executiu d'Almussafes ha emprés la intervenció urbanística necessària per a connectar amb fibra òptica la Reguarda de la Policia Local d'Almussafes.

Prop de 5.000 euros és la inversió municipal destinada a l'execució de l'obra civil als carrers Ausiàs March i València que permetrà portar la connexió de fibra òptica des de les Piscines Municipals fins a l'edifici seu de la Policia Local, fins hui amb connexió via satèl·lit.

Està previst que a la fi d'aquesta setmana concloga aquesta primera actuació, que es complementarà amb la instal·lació posterior del cablejat de la fibra òptica amb l'objectiu de millorar la transmissió de la informació i la connectivitat entre els diferents departaments de l'administració local, inclòs la reguarda policial.

“Major seguretat en la xarxa, una Internet més veloç, una millora en la qualitat del servei i l'eliminació de les interferències són els principals avantatges que aconseguirem amb aquesta intervenció, destaca el regidor de Seguretat Ciutadana, Comunicació i Noves Tecnologies”, Jaime Wic.

Pujar