elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'òpera salta a escena en el Centre Cultural d'Almussafes

L'òpera salta a escena en el Centre Cultural d'Almussafes
  • L'espectacle líric ‘Immortal’ es representa aquest dissabte 22 de gener a les 20 hores en la infraestructura pública

  • Les entrades estan a la venda en internet, el Centre Cultural, el Pavelló, el Museu Casa Ayora i el Centre d'Informació Juvenil

MÉS FOTOS
L'òpera salta a escena en el Centre Cultural d'Almussafes - (foto 2)
L'òpera salta a escena en el Centre Cultural d'Almussafes - (foto 3)
L'òpera salta a escena en el Centre Cultural d'Almussafes - (foto 4)
L'òpera salta a escena en el Centre Cultural d'Almussafes - (foto 5)

Aquest dissabte 22 de gener, a les 20 hores, les persones aficionades a la música lírica tenen una cita amb l'espectacle ‘Immortal’ en el Centre Cultural d'Almussafes. En la funció es realitzarà un passeig per les diferents èpoques que ha viscut l'òpera a través d'una història fictícia basada en fets reals que acostarà als espectadors i les espectadores el món d'aquest gènere musical d'una manera entretinguda i pedagògica.

El text de la funció està escrit per Marta Nadal Soriano, qui també és una de les actrius de l'obra, i la direcció musical és a càrrec de José Escandell Vila, director de la banda de la Societat Musical Lira Almussafense fins a 2019. Sobre l'escenari actuaran Silvia Vázquez, soprano, i Nester Martorell, tenor, els qui estaran abrigallats per un grup instrumental del qual formen part Maria Khodarenko i Joan Furió Botiguer (violí), Dmytro Nosal (viola), Samuel Costilla (chello), Paco Lluch Murillo (contrabaix) i José Madrid Giordano (piano).

Les entrades poden adquirir-se per deu euros en www.agendaalmussafes.com i en les taquilles, situades al Centre Cultural, el Pavelló Poliesportiu Municipal, el Museu Casa Ayora i el Centre d'Informació Juvenil. “És un espectacle de primer nivell que estic segur que agradarà a la ciutadania, així que anime als almussafenys i les almussafenyes a gaudir d'una vesprada de dissabte agradable, divertida i educativa al costat d'aquests professionals de la música i la interpretació”, destaca el regidor de Cultura, Àlex Fuentes.

Pujar