elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Jubilats i Pensionistes d'Almussafes celebren la festa dedicada als seus patrons

Jubilats i Pensionistes d'Almussafes celebren la festa dedicada als seus patrons

  L'Associació de Jubilats i Pensionistes d'Almussafes celebrarà el proper divendres 26 de juliol el sopar commemoratiu del ‘Dia dels Majors’, en el que es festeja sempre el dia dels patrons del col·lectiu, Sant Joaquim i Santa Anna. Un total de 775 persones es donaran cita en l'esdeveniment, que comptarà amb la presència del president de l'entitat, José Dòria, de l'alcalde, Toni González, i de la regidora dels Majors, Paqui Oliver. Durant la vetlada es podrà gaudir de dos actuacions. “La Rondalla” de Benifaió ambientarà el sopar commemorativa que es clausurarà amb l'espectacle de l'humorista Paco Calonge.

  El col·lectiu de majors d'Almussafes celebrarà el divendres 26 de juliol el ‘Dia dels Majors’, coincidint amb la festa dedicada als seus patrons, Sant Joaquim i Santa Anna. El pati del CEIP Almassaf acollirà a partir de les 21.30 hores un multitudinari sopar organitzat per l'Associació de Jubilats i Pensionistes d'Almussafes en col·laboració amb l'Ajuntament.

  Seguint la tradició, els quintos de l'any 1953, representats per Rosa Carbonell i Ángel Salcedo, entregaran el banderí de l'associació a Mª Carmen Castelló i Héctor Villalba, representants dels quintos de l'any 1954, que són els que comencen a formar part de l'entitat al complir durant este 2019 els 65 anys d'edat.

  El sopar comptarà amb l'homenatge a Consuelo Linares, a qui li reconeixeran els seus 21 anys com a secretària de l'Associació de Jubilats i Pensionistes d'Almussafes i l'agraïment per la seua labor i entrega desinteressada durant tots estos anys.

  La nota musical de l'esdeveniment anirà a càrrec de “La Rondalla” de Benifaió i la diversió, de la mà de l'humorista Paco Calonge.

  Pujar