elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ford Almussafes pararà la producció completa de vehicles i motors del 7 a l'11 de novembre

Ford Almussafes pararà la producció completa de vehicles i motors del 7 a l'11 de novembre
  • El dia de parada total serà el dilluns 7 de novembre

La factoria de Ford a Almussafes pararà la producció completa de vehicles i motors del 7 a l'11 de novembre, en el marc de l'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) que té en vigor.

L'empresa, després d'una nova reunió de la comissió mixta de seguiment de l'ERTO, ha comunicat aquesta decisió a causa de la inestabilitat en el subministrament de semiconductors i components, segons ha avançat Europa Press.

La direcció ha informat que pararà la producció completa del 7 a l'11 de novembre i, per a això, en Operacions de Motors els dies 8, 9, 10 i 11 previstos inicialment com parada Bodi 3, són ara parada completa; mentre que els dies 4, 18, 21 i 25 previstos com a parada completa seran ara parada Bodi 3.

En Operacions de motors, s'ha comunicat una parada completa en muntatge i mecanitzat del 7 a l'11 de novembre. Per això, es trasllada l'ERTO del 14 novembre al divendres 11 de novembre i es trasllada l'ERTO del 19, 20 i 21 de desembre al 8, 9 i 10 de novembre. Es confirma el dia de parada total el dilluns 7.

També s'ha confirmat l'ERTO previst per al 2, 3 i 4 de novembre en Muntatge de motor i el dels dies 5, 6, 12 i 13 de novembre en Mecanitzats.

Pujar