elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Falla La Torre honra als seus representants de 2019

La Falla La Torre honra als seus representants de 2019

  La falla La Torre d'Almussafes ha sigut la tercera de les comissions falleres a celebrar la proclamació dels seus màxims representants per a l'any 2019. El dia gran es va viure dissabte passat 1 de desembre en un acte que es va dur a terme en el Restaurant San Patricio d'Alginet i al que van assistir més de 300 persones. Ana Hernández ja és oficialment la nova Fallera Major; Clara Marzal, la Fallera Major Infantil; Vicente Fuentes, el President Infantil per segon any consecutiu, i Paco David contínua presidint la comissió fallera. En l'actualitat, esta entitat, que aglutina a més de 300 fallers i falleres adults, cadets i infantils, es troba en ple procés de planificació de l'agenda festiva de les Falles 2019.

  Almussafes inaugura el període faller amb la celebració de les proclamacions de les seues tres comissions. L'última de les entitats a dur a terme este acte ha sigut la Falla La Torre, que dissabte passat 1 de desembre va viure la presentació pública de les seues falleres majors i presidents més massiva de la seua història, al registrar més de 300 assistents, entre els que es trobaven els propis membres de la falla, els seus familiars i amics i també les autoritats locals, en el Restaurant San Patricio d'Alginet.

  La vetlada es va viure molt intensament per part dels màxims representants del pròxim exercici faller. En este sentit, Ana Hernández gaudirà d'un mes de març inoblidable com a Fallera Major de 2018 i Clara Marzal farà el propi com a fallera Major Infantil. A més, el president de l'entitat, Paco David Marí, també va presentar en societat al jove que repetix en el càrrec de President Infantil, Vicente Fuentes.

  Els nous protagonistes de la Falla La Torre arrepleguen el testimoni deixat per María Calatayud, Marta Ribera i el mateix Vicente Fuentes, els que durant este 2018 han exercit de Fallera Major, Fallera Major Infantil i President Infantil, respectivament.

  Prèviament al sopar, a la que li va seguir una discomóvil que es va allargar fins ben entrada la matinada, la comissió va realitzar una cercavila festiva per a arreplegar en els seus domicilis als representants entrants i ixents.

  La Falla La Torre, que ja ha superat les dos dècades d'existència, compta amb més de 300 fallers i falleres inscrits en el seu cens, en les corresponents seccions d'adults, cadets i infantils.

  Pujar