elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
DROGA TALLER ALMUSSAFES

Destapen un taller de cotxes clandestí a Almussafes, tapadora d'un gran negoci de la droga

Destapen un taller de cotxes clandestí a Almussafes, tapadora d'un gran negoci de la droga
  • S'investiga aquest mecànic que era realment utilitzat per vendre droga entre els veïns de la localitat

MÉS FOTOS
Destapen un taller de cotxes clandestí a Almussafes, tapadora d'un gran negoci de la droga - (foto 2)

La Guàrdia Civil de València deté 1 persona i n'investiga 2 més per utilitzar un taller mecànic, situat a la localitat d'Almussafes (València), com a tapadora per vendre droga.

La investigació de l'Operació DRUGBENZ va començar el mes d'abril passat quan els agents van tenir coneixement que en un taller mecànic obert al públic de la localitat valenciana d'Almussafes s'estaria venent cocaïna.

Els agents van començar a fer les indagacions oportunes i van poder comprovar com l'autor utilitzava el taller com a tapadora per vendre les substàncies estupefaents. Aprofitava l'horari d'obertura de l'establiment per fer la venda de droga.

El 8 de setembre es va realitzar una inspecció de l'esmentat taller i, amb ajuda del Servei Cinològic, es va localitzar, tant al taller com a l'oficina, el següent: 62.78 grams de cocaïna, fraccionats en 19 dosis, 3500 euros en efectiu en bitllets de diferent valor, una bàscula de precisió i un rotllo de fil metàl·lic per embolicar les dosis de cocaïna.

Després de la inspecció, 1 home de 53 anys i de nacionalitat espanyola va ser detingut per un delicte de tràfic de drogues. 2 persones més, 1 home de 57 anys i de nacionalitat boliviana i 1 dona de 46 anys d'edat i de nacionalitat espanyola estan sent investigats pels mateixos fets.

Les diligències han estat lliurades al Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 3 de Carlet (València).

Pujar