elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compte arrere en Ford Almussafes per a conèixer si és la triada per als models elèctrics

Compte arrere en Ford Almussafes per a conèixer si és la triada per als models elèctrics
  • Ford podria donar a conèixer la seua decisió en les pròximes hores

A la fàbrica de Ford Almussafes compten les hores per a conèixer si la planta valenciana és finalment la triada per a fabricar els nous models elèctrics, una decisió que suposaria un recolzament per a la planta, que podria mantenir la seua càrrega de treball.

La planta valenciana competeix per a albergar els nous models contra la fàbrica alemanya de Saarlouis, ja que només una de les dues albergarà aquesta transformació que asseguraria els llocs de treball durant els pròxims anys.

Segons ha publicat Europa Press, aquesta vesprada s'ha convocat als treballadors de la marca de l'oval a la videoconferència ‘Global Town Hall’, una trobada virtual on podria donar-se a conèixer la decisió presa per la direcció de Ford Europa.

Diversos mitjans alemanys han apuntat al fet que la decisió es donaria a conèixer durant aquesta setmana, i en la planta d'Almussafes afronten amb optimisme l'espera en considerar des del Comitè d'Empresa que parteixen amb avantatge després del pacte de l'Acord d'Electrificació on s'inclouen mesures de contenció salarial i flexibilitat laboral per a apuntalar la competitivitat de la planta.

Pujar