elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Club Gastronòmic ‘El Putxeret’ organitza un taller per a elaborar bunyols de carabassa

El Club Gastronòmic ‘El Putxeret’ organitza un taller per a elaborar bunyols de carabassa
  MÉS FOTOS
  El Club Gastronòmic ‘El Putxeret’ organitza un taller per a elaborar bunyols de carabassa - (foto 2)
  El Club Gastronòmic ‘El Putxeret’ organitza un taller per a elaborar bunyols de carabassa - (foto 3)

  Els integrants del Club Gastronòmic 'El Putxeret' d'Almussafes continuen contagiant la seua passió per la cuina amb la programació de tallers oberts a tota la ciutadania en els quals els assistents aprenen a elaborar els plats valencians més destacats. El passat dimarts 13 de març la seu de l'entitat va acollir un sobre confecció de bunyols de carabassa al que van assistir un total de 10 persones i el pròxim dissabte 24 de març s'impartirà un per a aprendre a cuinar dolços típics de Pasqua. Paral·lelament, des de l'associació estan desenvolupant un curs de cuina infantil en el qual els més xicotets tenen l'oportunitat de conèixer els detalls per a preparar paelles, llom empanat o lioneses, entre altres receptes.

  El Club Gastronòmic 'El Putxeret' d'Almussafes continua promocionant l'art de la cuina a través de diferents tallers en els quals els assistents aprenen a elaborar les receptes més emblemàtiques de la Comunitat Valenciana "mentre gaudeixen d'una vesprada agradable juntament amb altres persones interessades en aquesta disciplina", destaca la presidenta de l'associació, Mari Carmen Añó.

  El passat dimarts passat 13 de març, entre les 17 i les 20 hores, l'entitat va impartir un taller per a ensenyar a elaborar bunyols de carabassa, un dels dolços més consumits durant les falles. Un total de 10 dones de la localitat van participar en aquesta iniciativa per a la qual es van utilitzar al voltant de 24 quilograms de carabassa, així com altres ingredients com la farina, el rent o l'oli.

  El pròxim dissabte 24 de març de 10 a 14 hores es desenvoluparà un altre dels tallers programats, en el qual se centraran en l'elaboració de dolços típics de Pasqua. Tal com van fer l'any passat, la idea és elaborar mones, coques farcides de cabell d'àngel, nous i panses, coques de carabassa, coques de llet i arnadí. Els interessats a participar encara estan a temps d'efectuar les seues inscripcions.

  Cuina infantil

  Paral·lelament, 'El Putxeret' també està desenvolupant un curs de cuina infantil que s'imparteix els dilluns des del passat 26 de febrer i fins al pròxim 26 de març. En ell, els cinc joves inscrits està aprenent a cuinar diversos plats. Cada vesprada, "intentant crear un espai lúdic i divertit per als menuts", elaboren un entrant, un plat principal i unes postres, creacions que posteriorment es porten a casa per a degustar-les juntament amb les seues famílies.

  "Fins ara ja hem preparat amb els xicotets xefs, entre altres plats, paella, llom empanat amb verdures, quitches individuals, lioneses de nata i flam d'ou. La nostra intenció és introduir pròximament postres en els quals la fruita siga l'element principal dels mateixos", avança Añó.

   

  Pujar